Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2012, 23:48:27
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Fac o ultima recapitulare si daca suntem de acord incheiem aici.
Concluzie mai scurta: Biserica nu invata ca Hristos S-a nascut din Fecioara pentru ca S-a nascut (Fiul) din veci din Tatal.
De acord sa incheiem aici. Userul myself are dreptate.
Concluzie tot scurta. Biserica invata ca scopul pentru care Dumnezeu S-a lasat pe Sine nascut ca om de catre Fecioara Maria, a fost acela ca El sa-si adauge firea umana pe care n-o avea, pentru ca altfel nu se putea sa invieze firea umana decat din interiorul ei, decat daca o are si EL inlauntru Lui.
Si, odata inviata aceasta fire umana, in Persoana Lui, sa ne-o dea ulterior noua, fiecarei peroane detinatoare a acestei firi umane pentru a avea in noi Viata harica si a fi vii: „Eu sunt Painea cea vie, Care S'a pogorat din cer. De va manca cineva din Painea aceasta, viu va fi in veci. Iar Painea pe care Eu o voi da pentru viata lumii este Trupul Meu".
Asa cum Tatal Cel-Viu M'a trimis pe Mine si Eu viez prin Tatal, tot astfel cel ce Ma mananca pe Mine va via prin Mine”. (Ioan 6)

Cu pace sa iesim…
Reply With Quote