Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2013, 00:06:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu am dat doar ce a spus, sigur ca face si afirmatii exagerate.
"afirmatii exagerate" nu cred ca descrie corect realitatea.

A sarit calul de multe ori, iar in explicatiile alea a incercat sa o dreaga, incepand prin a pune inainte autoritatea par. Iustin - este iarasi penibil dar nimic nou - lucru facut de multi alti pitici inaintea lui care au incercat sa-si justifice aberatiile folosindu-se de un om mare pe care l-au tarat in mizeriile lor.

Danion sufera de mandrie desarta si un soi de mesianism bolnav, amprenta vechilor practici MISA.

De altfel cine a avut contact cu MISA va recunoaste usor in stilul lui de conferentiere chiar pe .. Bivolaru.

Este o abordare cvasi-exclusiv rationalista, cu un stil specific de captare a atentiei asculatorului copiat pana la pauza si intonatie.

Cine a avut ocazia sa asculte o conferinta "pe viu" a cuiva ca par. Savatie, sau par. Tanase, va remarca vidul duhovnicesc din preajma unuia ca Danion.

Chiar daca mai are dreptate pe ici pe colo, ce face el nu e sanatos, nici pentru el nici pentru ascultatorii lui.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? mihailt Generalitati 6 03.11.2010 21:11:49
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13