Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.11.2013, 20:47:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Numai Dumnezeu știe și ne dă totdeauna ceea ce avem nevoie pentru mântuire, iar dacă tu nu primești nimic înseamnă că exact de asta ai nevoie: nimic.
Că tu dorești sau vrei un bărbat, nu înseamnă că chiar ai nevoie, ba dimpotrivă. Asta e o patimă de care trebuie să scapi; împătimindu-te nu scapi de ea, ci te înlănțuiești ma tare.
E frumos că te duci la biserică, la spovadă, la duhovnic, dar astea sunt fente pe care ți le strecoară în cuget necuratul ca să te crezi vrednică de binecuvântarea lui Dumnezeu, de la Care tu ai pretenția să-ți ”livreze” la termen(cel târziu azi) un ”însoțitor” care să corespundă condițiilor care-ți plac ție.
Pentru că ai petenții(să primești), înseamnă nu ești capabilă să dăruiești, de unde rezultă că Dumnezeu îl protejează pe ”soțul tău” de însoțirea cu tine. De aceea e nevoie să te schimbi; vei primi(poate!) când nu vei mai dori.

Te rog să mă crezi(cu totul improbabil s-o faci) că m-am căznit să nu fiu dur(adică sincer) cu tine, dar atitudinea ta te duce la pierzare acum.
Nu-mi rămâne decât să mă rog pentru tine, nu pentru dorințele tale deșarte.
Na, ca zicea ca eu am fost "dur" :))