Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2013, 11:23:46
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit Dvs.aveti intotdeauna dreptate!

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Adica au calugarii o problema?

Aici nu era vorba despre calugari, ci despre AGabriela...o persoana care nu a ales calea calugariei!

Nu toata lumea se oboseste sa citeasca tot ce scrie cineva, inainte sa dea sfaturi, mai ales..

Aici era vb despre mine sau despre dvs.?! eu am citit ce a scris Gabriela.

Exista diferenta intre sprijin si a fi impins de la spate, intre motivatie si pretext, etc.

Ea s-a exprimat asa: sprijin reciproc pentru mantuire, de ce ar trebui noi sa-i rastalmacim cuvintele? sau sa nu o credem?

Mie mi se pare ca dai sfaturi fara sa citesti ce scrie persoana + nivel de credulitate extrem de periculos.

Da, recunosc aici aveti partial dreptate...am citit tot ce a scris Gabriela, insa cu credulitatea este 100% real, pana la proba contrarie, eu cred ca atunci cand un om acuza o problema/ durere...ea chiar exista!!!

Asta sa i-o spui unui doctor care te anutna ca ai cancer.

Pai doctorul ar putea anunta mai intai familia, care sa pregateasca treptat bolnavul...pentru ceea ce urmeaza sa afle...nu mi se pare intelept din partea medicului...sa trantesti asa cu adevarul in fata intr-un astfel de caz...de CANCER!!!...nu poti preintampina cum poate reactiona pacientul...poti sa-l bagi direct indeznadejde si sa-i rapesti dorinta de a se mai lupta ptentru viata sa. Nu vi se pare prea putin intelept?

Pai atunci ar alerga dupa Domnul, nu dupa "domni".

Cei care au urmat prima cale, in mod sigur si-au gasit-o, pe cand cei care au urmat-o pe a doua, poti fi sigura ca..nu prea.
Eu am inteles )probabil din credulitate ca ea alearga dupa Domnul, altminteri nu ar fi frecventat Biserica si nu ar fi fost participanta activa la slujbele bisericii...si ca astepta un domn, nu ca neaparat alearga dupa domni, aici iarasi ati fost rautacios!!!

Dar daca tineti neaparat, eu va spun ceea ce va doriti sa auziti;
d-voastra aveti intotdeauna dreptate si va rog sa ma iertati pentru ca am indraznit sa va contrazic!
Reply With Quote