Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2014, 11:10:40
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nu te mai agita, Yasmina. Nu am mai putut scri e aseara, eram obosita (nu stiu de ce). Si eu cunosc, atat concubinaje care sfarsesc bine, cat si casnicii care sf prost. Adev e ca mai toate casniciile incep cu concubinaje e drept ca nu asa lungi, de la cateva luni pana la 2-3 ani. In cazul concubinajelor mai lungi, 6-7 ani, care deja scartaiau, intr-adevar, dupa nunta s-au stricat de tot. Altele au crezut ca se vor indrepta dupa ce fac copil, sau isi iau casa, dar nu a fost sa fie. Iar alte casnicii, desi facusera toate la timp, s-au stricat dupa 10-20 ani chiar, fara un motiv previzibil. Stiu pe cineva apropiat care a plecat dupa >20 ani pt ca cica fusese traumatizat de certurile dintre parintii lui, si nu voia sa ajunga in aceasi situatie... Iar copiii, am obs ca au pareri impartite: unii ar fi preferat sa se desparta parintii decat sa se certe pecand altii ar fi pref sa ramana tatal agresor acasa decat sa-i lase. Eu una as fi pref prima var, sa se desparta, pecand al meu o invinovateste pe mama lui ca l-a parasit pe taica-su si i-a purtat pe drumuri (prin camine, pe la bunici, etc), cica ar fi pref sa-i bata taica-su pe toti, decat sa nu aiba tata si sa-i bata altii... Daca nu mai imi face nimic care sa ma revolte, intre timp, o sa incerc sa-i prezint docto rului si cazul ("patologia") lui.

Last edited by fallen; 07.03.2014 at 12:16:25.
Reply With Quote