![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Argumente au fost destule, problema e ca mataluta ai fost prea greu de cap sa pricepi. Nu poti concepe ca nu ai fi cel mai bun talmaci al dogmei ortodoxe si ca nu poti deriva dogme adhoc si ortodoxe din ceea ce ti se pare tie ca ar fi spus unul sau altul. Citat:
Forum cu vreo 500 utilizatori scrisi si doar 4-5 activi din care vreo 2 din soiul catalin2 si vreo 2 din soiul antoniap-cipusor si rar de tot cate un NP, unul din haita asta avand si tupeul nesimtit sa se dea preot in timp ce dadea de pamant cu cei care ar fi fost colegii sai preoti si mai marii sai episcopii, pe tot felul de motive, si asta mare luptator anticip, recomanda la toti literatura neoprotestanta si urla in gura mare sa nu plateasca nimeni taxele. Nu ca eu as fi un mare fan al ANAF -ului, dar nu se cuvine pentru sutana virtuala, daca ar fi cat de cat reala sa faca astfel de indemnuri. Pana la urma i-am lasat in plata Domnului, si la vreun an in urma mea, haita asta de "forumisti" de acolo au fost atat vrednici, au fost atat de "activi" la modul "benefic" incat pana la urma administratorul a facut o criza de nervi si a decis sa stearga forumul cu totul, eu am aflat abia dupa inca vreun an ![]() Citat:
Nu ti-o zic si altii dintr-o anumita jena, ca te numesti ortodox ca si ei, dar uite trebuie sa mai fie si catet unul mai nesimtit ca mine care sa ti-o zica in fatza. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.05.2015 at 12:34:09. |
|