Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2016, 14:19:59
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Greșit. Conform articolului ce l-ai citat, nu mai evoluează nimeni, nicio ființă, de exact "3 miliarde de ani" :) și da, e "pe bune", e real, probat microscopic, biologic, genetic și veritabil articol științific, că nu mai evoluează nimeni și că evoluția nu se mai poate face decât în laborator, controlat, adică sintetic, stimulat genetic, prin combinația genelor, adică soiuri de mutanți la om și animale.
"abaaaabbbb63", sunt mai pasionat de știință ca tine, crede-mă. Și iartă-mă dacă te necăjesc.

Niciodată evoluția n-a fost reală... Ci o minciună demonică... Vai nouă...
Inca n-ai citit articolul?
Serios acum, din propozitia "While life on Earth is constantly evolving, the genetic code which drives it all remains frozen, using the same components in the same way as it did billions of years ago.", tu ai retinut numai "Evolving....frozen...same...billion years ago". Zici ca esti presa de scandal, retii numai ce-ti convine. :))

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
poti dovedi o evolutie, sa zicem, la caine?
Este interesant cazul cainilor. Se poate observa destul de usor nu selectia naturala, ci selectia artificiala (nu pe baza de supravieturie, ci altele, cum ar fi aspectul fizic, etc). Oamenii au reusit sa "mutileze" asa de mult un lup incat a iesit un chiuaua. Daca n-ai fi stiut ca chiuaua-ul se trage din lup, ai fi jurat ca sunt specii diferite.

Si cat a trecut de cand am domesticit lupii? 30000 de ani? Daca oamenii pot face asa ceva in 30 de mii de ani, ce poate face natura in 30 de milioane de ani?

Last edited by abaaaabbbb63; 26.05.2016 at 14:23:27.