![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Poporul Meu va pieri, pentru că nu mai cunoaște pe Domnul. Și pentru că tu ai trecut cu vederea cunoașterea Domnului, Eu te voi da la o parte din preoția Mea. Și fiindcă tu ai uitat de legea Domnului, și Eu voi uita pe fiii tăi. Cu cât s-au înmulțit, cu atât au păcătuit împotriva Mea; cinstea lor au schimbat-o în rușine. Ei se hrănesc din fărădelegile poporului Meu, și năzuința lor este numai către păcat. Dar și poporului i se va întâmpla ca și preotului; voi pedepsi purtarea lui, iar faptele lui le voi întoarce împotriva lui" Din ce motiv s-a ajuns la situatia ca exista asemenea arhierei ? Domnul raspune mai jos: "Că asemenea junincei îndărătnice, așa și Israel s-a îndărătnicit. Și să-i mai pască pe ei Domnul ca pe un miel în pășuni întinse?" Bine, bine, dar ce se va intampla cu asemenea arhierei ? Sa citim ultimul verset din capitol: "Vântul îi va strânge în aripile sale și rușinea îi va cuprinde din pricina jertfelor lor."