Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2017, 14:28:35
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Intelege odata ca eu nu am vorbit despre ordonante. Nu imi pasa de ele, cred ca PSD a facut o prostie dar nu cred ca aia e important. Era important daca s-ar fi scos chestia asta cu abuzul in serviciu din Codul Penal. De ce ? Pai de aia am pus citatul ala pentru ca omul explica bine de ce.

La fel ca si in cazul imunitatii unde gloata este manipulata impotriva parlamentului, si aici e la fel. Tocmai pentru ca amandoua sunt instrumente de santaj impotriva politicienilor - daca un politician poate fi arestat oricand atunci va fi mult mai dispus la compromisuri cu cel care detine catusele. La fel si daca poate fi arestat pentru orice asa cum explica omul ca se poate intampla ( si s-a intamplat ) cu ajutorul "abuzului in serviciu". Tu esti bucuros ca intra X sau Y la puscarie oricum. Eu nu am nici un motiv sa ma incred in procurori, judecatori si asa mai departe. Nu am de ce sa-i cred mai cinstiti decat politicienii. Si atunci nu vreau sa aiba asemenea instrumente de presiune la indemana. Si se pare ca in toate tarile de pe lumea asta in afara Italiei, oamenii nu s-au increzut intr-atat de mult in ei incat sa le ofere cecuri de astea in alb. Ca de aia exista imunitate si nu prea exista chestia asta cu abuzul in serviciu. Doar la noi politicienii trebuie sa fie timorati.
Reply With Quote