![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, nu cred ca sunt suficient de pregatit ca sa conving pe cineva. Caci asa cum zici ,cineva te ar crede numai daca tu ai fi izbandit inainte , si daca ai avea ce sa arati din experienta proprie. Citat:
De asemenea prin predica lor,prin tinuta,prin blandete, ar mai putea atrage indirect oamenii. De asemenea si rugaciunea pentru lume ,pentru cei care nu ii cunosti e o forma indirecta de ajutor, dar pentru asta nu tre sa fii preot,trebuie sa ai harul rugaciunii. Nu vad ce e rau insa,cunoscandu-ti limitele , daca indemni pe altii sa mearga la Biserica, pe aceia la care preotul nu ajunge nicicum, caci aceea stau pe net , si preotul ai zis ca nu are timp de net. Citat:
Nu o zic pentru mine, ca eu m-am obisnuit sa caut singur,si ar fi doar o placere in plus sa invat cu altii in comun. Dar ar putea compensa pentru altii care nu stiu cat de complexa e credinta , si nu au mai citit , sa faca o introducere treptata cu indrumator, caci e nevoie sa iti infrangi multe limite si necunoasteri , si e greu de unul singur. Deci nu am eu vreo fobie pentru net , ci e doar un domeniu neexplorat inca suficient de comunicare, si perdeaua aceasta a anonoimului,uneori te poate ajuta sa fii sincer. Daca parintii se exprimau prin cuvinte si prin analize asupra scripturii ,voresc de cei care s-au manifestat in scris , cvred ca ei ar fi porimit cu bratele dfeschise acest instrument. Conteaza ce zici pana la urma, nu unde scrii, pe hartie pe ecran sau cu vocea. |
|