![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce te ajuta sa crezi ca totul e doar un accident ,si viata asta nu are nici o speranta in ceva mai bun? Ce rost are sa existam? Cum a aparut gindul? -multi filozofi se incurca aici ca sa apara ceva coerent, functional,intr-un spatiu al hazardului fara o gindire un proiect cum iti explici tu atunci ca a aparut viata ? asa din prostie? si de ce nu dispare viata dupa un minut sa zicem? ce o fi fost in capul lui Isaac Newton sa caute raspunsuri la Apocalipsa 40de ani din viata. Stii tu, ca educatia crestina a ajutat la inaltarea stiintei unde este acum? prin modelele de gindire. Aaa,ca au mai existat si farisei ignoranti e una si de asta nu am suferit eu bisericile si religiile. Dar ia de studiaza marile personalitati ale omenirii si vezi ce educatie au avut . si mai vorbim. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si Topcat studiaza de zor! Nu sta el toata ziua pe forumul crestin ortodox? Cred ca a invatat de aici o gramada, ne-ar putea bate in teorie (chiar si in practica) pe multi dintre noi.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
![]() Și apropoo, ai intrat de curând într-o librărie adventistă? În ultima librărie în care am intrat (din curiozitate) mai mult de jumătate dintre cărțile expuse (cărți, nu titluri !!! îi aparțineau mentorei voastre). Al doilea adventist cu faimă la ora actuală ( Ben Carson), nu avea dedicat nici a douăzecea parte din spațiul alocat profetesei voastre.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi hai să mă ajutați să înțeleg aceste scrieri "duhovnicești" ale doamnei White. Ca să nu le reiau le aveți mai sus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate o sa pricepeti ca BAZS o foloseste ca un stindard prin scrierile ei pt PR. Viata BAZS a fost mult prea intensa si nu s-a format numai prin EGW. Dar asta nu aveti cum s-o stiti pt ca nu va intereseaza decit aruncarea cu noroi in oricine nu e din credinta dreapta. Poate o sa aflati ca de bine ce se intelegea cu conducerea bisericii la un moment dat a stat vreo 10 ani prin Australia,si a si precizat ca prin ce scrie vrea doar sa-L ridice pe Cel care a inspirat-o. Dintotdeauna au fost credinciosi pro sau contra ei ,cum sint si azi . Eu sint din cei care au o atitudine mai rezervata . Dar oricum am gasit in mai multa intelegere biblica in aceasta biserica decit in cea in care am crescut. Diferenta de educatie specifica blocului estic ,care a fost influientata si de religia practicata in tara noastra.De aceea si sintem unde sint ,in coada europei. Daca vreti sa fiti onest puneti alaturi in semnatura si link-ul oficial al ei. Sper sa aveti aceasta tarie . Daca nu , Domnul sa te aiba in paza de duhul care te mina |
|
||||
|
||||
![]() Din cate am observat eu pe ovidiu nu-l mana nici un duh....EGW avea un duh ( de ii producea spume la gura si o trantea la pamant) care inca mai pune stapanire pe simpatizantii dansei. Domnul sa-i izbaveasca . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer, n-am intrat niciodată într-o librărie adventistă. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce nu recunosti si expui adevarul legat de cum decurg lucrurile in cadrul comunitatilor adventiste "veritabile", cum ar fi cele din Germania de exemplu in care White este prezenta si simtita in fiecare por adventist??...cunosc o tipa care numai carti scrise de D-na White avea prin casa, le studia si se raporta la ele clipa de clipa. Totul era interpretat de ea, era si nutritionist, interpreta si Sola Scriptura dupa principiul "Sola White Capacita di Intepretare", si medicina si tot ce vrei....cred ca le stia pe toate femeia aia " in opinia" ei si a adventistilor evident ![]() Sa inteleg ca acum nu se mai respecta absolut nimic din ce a spus si instituit White???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea pomenim de ea pe aici datorită prejudecăților. Și nici nu ne așteptăm să aveți o atitudine pozitivă atâta timp cât aveți rețineri și față cărțile Bibliei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De asemenea Adventistii si-au structurat si initiat cultul pe baza celor spuse de White, ori cum ar putea acum sa nu mai creada in acele lucruri, cand le respecta cu sfintenie, nu e un paradox???.... ![]() Uite ca atat am putut observa eu despre adventistii din Germania, de prin zona Frankfurt-ului...in rest nu am putut observa altceva. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |
raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 15:20:47 |
|