![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamna Doriana cand imi spuneti "domnule cuvant" imi vine sa nu mai zic nimic:)..caci eu doamna mea sunt de la tara..si sunt 'vaisamar de capu meu'.. Mai am un cadou pentru dumneavoastra(sper ca iubiti poezia)..ee.. o fi tare greu pentru mamele noastre.. Sa ne ajute Dumnezeu..la toti.. Chipul mamei As vrea o mama draga, Sa te pot privi si acolo, unde Azi tu mama, Nu mai crezi ca poti ajunge.. Voi strabate munti si vai, Si chiar o culme de-as atinge, De noi zari un chip ce-mi este drag, Amarnic eu voi plange.. Din dagoste pentru o mama, Din dragoste pentru un fiu, Sadeste Doamne, Tu, iubirea In sufletul ce e pustiu.. Credinta Spune-i nisipului ca nu exista marea, Spune-i pamantului ca nu exista ploaia, Spune-i copilului ca nu exista mama, Spune-i ateului ca nu exista dragostea, Spune-i razboiului ca nu exista moartea, Spune-i Sfinteniei ca nu exista pacea. Spune-i batranetii ca nu exista tinerete, Spune-i luminii ca nu exista soare, Spune-i cararii ca nu exista imparatie, Spune-i vicleanului ca nu exista mandrie, Spune-i crestinului ca nu exista un izvor, Spune-i omului ca nu exista creator. ..oare ne vor crede.. Ruga mea Ce frumos e Doamne langa Tine, Sa simt caldura Ta divina, Un foc aprins ce ma pogoara Intr-o pace atat de adanca. As vrea sa-nvat sa-ti cant Iisuse Cu acorduri atat de line, Precum Inaltul te slaveste, Vesnic, Preasfanta Treime. Ruga mea sa fie dorul Fiului plecat departe, Ce se-ntoarce catre Tatal Varsand lacrimi necurmate. Si cand Te-oi privi Iisuse Vei vesti la lumea toata, Un cuvant plin de iubire, Hrana binecuvantata. Sa nu ma parasesti o Doamne, Cand voi cata iar spre pamant, Duhul Sfant sa ma pazeasca, Invata-ma sa cred, sa vad, sa plang.. Ce frumos e Doamne in rugaciune, In dar e lacrima ce curge, Cum oi putea, a nu-ti deschide iar, Ce frumos e Doamne langa Tine. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|