![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei, aici Maestre Gibi ti-ai dat proba de foc.
Nu degeaba am crezut in tine. Frate Trice sunt invidios ca tie ti-a fost dedicata aceasta perla: Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
domnule penticostal nu pot decit sa iti multumesc pentru ca ai venit si mi-ai impodobit casa si le-ai aranjat toate in ordine,umilul gibilan nu stia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mă simt deosebit de măgulit pentru frumoasa dedicație poetică a drd. Gibilan (sau chiar dr. - n-am înțeles bine maestre dacă v-ați susținut deja lucrarea de doctorat în Scriptură) cu adaosurile de rigoare ale fr. penticostalulmântuibil. Aș aduce și umila mea contribuție în a pune pe note co-producția (ptiu!- era să pun greșit cratima), din nefericire timpul nu-mi permite încă. Însă până la următorul Eurovision mai e vreme
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Se pare că acest penticostal nu se crede mântuit, ci mântuibil.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine ca nu-i mantuitor...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apostolul Pavel vorbeste despre sine ca despre un om desavarsit: Așadar, câți suntem desăvârșiți aceasta să gândim Filipeni 3:15. Cu trei versete inainte spunea despre sine: Nu (zic) că am și dobândit îndreptarea, ori că sunt desăvârșit; ... Asadar, daca sunteti in Hristos sunteti deja desavarsita, sfanta, mantuita. (daca tot sunt la moda iconurile aici s-ar potrivi un Si este necesar sa va desavarsiti, sa va sfintiti, sa va lucrati mantuirea pana la capat. Last edited by Iosif77; 04.03.2011 at 00:50:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Baptistii cred ca , cu o baita rezolva mantuirea...penticostalii se mai screm un pic sa scoata niste urlete pe gura si niste gangureli (cica ingeresti) ....AZS au intrat in hibernare cu nadejdea venirii Domnului...iehovistii inca se mai gandesc daca este Hristos doar un simplu om sau e si D-zeu adevarat... Ortodocsii stiu ca mantuirea se da sfarsitul vietii; dupa o lunga lupta impotriva diavolului care i-a diferite forme (prooroci si invatatoro mincinosi) si figuri (inger al luminii) : Efeseni 6, 11-13. Ei sunt constienti ca au de lucru si ca trebuie sa stinga sagetile vrajmasului (Cf. Efeseni 6, 16) si ca la sfarsit vor capata "cununa nevestejita a maririi" ... Penticostalii (asa cum am dedus eu ) le primesc pe toate; un fel de Ecumenisti , iubind si pe D-zeu cu invatatura Lui si pe Satana cu erezia lui... nimic de aruncat, totul e bun...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Ai dedus prost, ca de obicei. De ce nu te trezesti odata si devii realist? Sau ce ar trebui sa te scuture ca sa te trezesti? Deja te repeti la nesfarsit si noi ti-am invatat discursurile pe de rost.
Asta e o intrebare buna. Incearca sa gasesti raspuns la ea si vezi ce faci tu in schimb, in afara de a a arunca in altii cu pietre. Astfel nu vei fi trait degeaba si viata ta va avea un folos [mai mare] pe pamant. P.S. Vezi sa nu incepi acum sa faci pe victima ranita...Ti-am dat doar un sfat prietenesc, pentru ca ne cunoastem.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ajunsese chiar la o concluzie neobisnuit de inteleapta. Ma gandeam sa-i dau un premiu pentru ea: Dar din nou a cazut si pune aceeasi placa. Penticostalii...satana... Bine totusi ca nu isi repeta postarile precum regretatul "doctor faustus".
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 20.12.2012 00:17:02 |
| Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 21:22:05 |
| o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 12:52:42 |
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 |
|
|