![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ramine cu companionul? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ideea cu companionul nu era a mea. cred ca prieten al lui Dumnezeu ar fi mai corect. Daca insa El isi permite sa ne numeasca asa, noi, daca suntem sinceri, nu cred ca ne permitem sa ne numim prieteni ai Lui? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ba da,toti suntem fii Lui,indiferent pe ce drumuri ale cautarii sufletului mai mult sau mai putin constiente ne aflam in momentul prezent.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
toti sunt fii, dar unii stau in casa (a Tatalui), iar altii si-au cerut mostenirea si au risipit-o, plecand pe alte coclauri! e adevarat totusi ca s-ar putea intoarce ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare citi dumnezei are universul nostru, atunci? :) Si ce crezi ca se asteapta El de la un prieten caruia ii stie orice gind, orice parere? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce a creat Dumnezeu lumea? | crisnic | Intrebari utilizatori | 4 | 23.04.2010 13:52:13 |
|