Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 15:31:40
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jefferson Vezi mesajul
confunzi crestinismul cu un pietism fanatic care traieste din interziceri. daca tie nu-ti place muzica rock asta nu inseamna ca foarte multi crestini carora le place ''traiesc in pacat'' sau sunt ''satanisti'' si alte asemenea prostii. sau au pierdut ''calea cea dreapta''. pur si simplu sunt crestini carora le place si rock-ul.
ai total dreptate \m/
Vechi 26.06.2010, 15:36:36
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RoCkoN Vezi mesajul
ai total dreptate \m/
Are dreptate intr-o privinta: intr-adevar, confuzi crestinismul cu ce NU este (adica nu e: pietism fanatic care traieste din interziceri). Nu e vorba despre asta.

Cine ajunge dintre crestini sa nu mai asculte muzica de genul acesta o face nu pentru ca e batut cu biciul de cineva, ci pentru ca ajunge sa isi dea seama ca muzica aceasta ii raneste sufletul. La cate chestii am imbratisat si eu inainte si aveam impresia ca ascult cea mai misto muzica de pe pamant -- acum cand trebuie sa rabd si sa ascult, ca-mi pun altii -- stau cu sufletul crispat si abia astept sa se termine ceea ce inainte poate ar fi fost piesa vietii mele.

Si asta fara sa imi impuna nimeni ceva.
Vechi 26.06.2010, 15:55:50
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Are dreptate intr-o privinta: intr-adevar, confuzi crestinismul cu ce NU este (adica nu e: pietism fanatic care traieste din interziceri). Nu e vorba despre asta.

Cine ajunge dintre crestini sa nu mai asculte muzica de genul acesta o face nu pentru ca e batut cu biciul de cineva, ci pentru ca ajunge sa isi dea seama ca muzica aceasta ii raneste sufletul. La cate chestii am imbratisat si eu inainte si aveam impresia ca ascult cea mai misto muzica de pe pamant -- acum cand trebuie sa rabd si sa ascult, ca-mi pun altii -- stau cu sufletul crispat si abia astept sa se termine ceea ce inainte poate ar fi fost piesa vietii mele.

Si asta fara sa imi impuna nimeni ceva.
muzica asta nu ma sperie sau pur si simplu e muzica chiar daca are versuri mai agresive . rappul de exemplu este mult mai vulgar . dak stai sa te gandesti bine mai toata muzica poti sa zici ca e satanista deoarece toti artisti is vand sufletu idustriei muzicale si mai toti vorbesc in ele despre dragoste (ma refer la sex) sau la alte prostii de genu asta
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55