![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P.S.:in ceea ce tine de postarile tale, sunt, in principiu, de acord cu tine:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu stiam altceva despre mine: ca sunt amabil, politicos (cu cei care merita), ca ma gandesc la viitorul meu si la cariera mea... Ce-i drept, sunt cam dezordonat. Aaa, da, si tocmai am fost la concertul de pe 26 iunie, unde au cantat Slayer, Anthrax, Megadeth si Metallica. Probabil ca in noaptea aia am capatat 'calitatile enumerate in primele randuri. Mda.. posibil. P.S.: imi pare rau daca am fost ironic, insa nu m-am putut abtine. Imi place sa fiu si rautacios uneori ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai ai spus ceva f interesant si anume faptul ca 'ai reactionat'. Normal ar fi fost sa 'raspunzi' la acel atac, si nu sa reactionezi. Omul atunci cand reactioneaza nu se gandeste prea mult la ceea ce face. In schimb, atunci cand raspunde, lucrurile stau cu totul altfel. Insa noi cam asta facem mereu cand nu ne convine ceva: reactionam.
P.S.: offtopic, again... sorry:| |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt nu m-am gandit ca pot fi luat atat de serios, cand am zis aceste lucruri am vrut sa atrag un punct.Nu vreau sa zic ca fiecare persoana care asculta aceasta muzica face toate din acele lucruri(xD LOL). Citat:
Muzica,hainele,gusturile noastre reflecteaza personalitatea noastra. |
|
|||
|
|||
![]()
domne, ideea asta cu hainele care reflecta personalitatea inseamna o singura mentalitate: judeci dupa aparente.
mai explicit: da, unul pe strada imbracat in negru (eventual cu tricou Iron Maiden) nu e manelist. clar! atat reflecta, personalitatea sa pana aici. dar inca nu ai aflat ce are tipul respectiv in suflet sau in minte, daca este generos, iertator, daca pricepe repede sau cum te intelegi cu el la prima vedere, daca e un tip proactiv sau flegmatic etc. lasati-ma cu bazaconiile astea inchipuite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|