Citat:
În prealabil postat de Doriana
Tocmai pentru ca nu o cunosc . Poti sa-i acuzi ca nu cunosc? Sau ca nu vor sa afle? Desigur. Cei ce nu-L cunosc pe Hristos sunt rai, orbi si nenorociti. De aceea cineva trebuie sa le intinda mana sa-i scoata din mizerie. Va fi BO cea care le va intinde mana, chiar daca ei nu vor, inconjurandu-i cu dragoste si multa rugaciune? Mergand pe la ei si aratandu-le bunatatea lui Hristos? Sau numai sectarii pot face asta?
Fiecare din noi putem face atat de mult pentru mantuirea semenilor nostri. Si tocmai pentru ca ne pasa ar trebui sa actionam. Sa ne ducem acolo unde e nevoie de noi si sa intindem o mana...sa le spunem ca nu sunt singuri si parasiti, ca Dumnezeu ii iubeste si din pricina iubirii Lui noi suntem acolo sa le fim sprijin...si astfel oamenii vor ramane si nu vor mai pleca sa caute alte izvoare...numai in cazul in care Dumnezeu insusi are in plan sa-i trimita in alta parte, iar in cazul acesta nu ne vom opune. Doamne-ajuta!
|
Sunt convinsa ca noi, cei care ne aflam pe forum, avem propria marturisire despre apropierea de Hristos. Au fost si vremuri cand poate nu eram atat de patrunsa de credinta, cand nu constientizam importanta prezentei lui Dumnezeu in viata mea- a noastra,in suflet nu am incetat niciodata sa fiu ortodoxa, am citit mult, dar mi-am pus o intrebare- de ce sa citesc la intamplare... trebuie sa caut in credinta mea raspunsul...si atunci am citit pentru prima data Noul Testament. Am pasit sfios si vinovat- ca de o tradare , in Biserica mea de suflet. Am fost fermecata de tot ce am descoperit. Si nu m-am mai despartit niciodata.Sa nu crezi ca nu au existat persoane binevoitoare sa ma atraga in alte culte- tineam la ce mostenisem din parinti, bunici- credinta dreapta, cu toate ca nu eram o practicanta pe atunci.Fara sa condamn pe cineva, pentru nimic in lume nu as parasi Biserica mea draga.
Ce nu mai inteleg eu, este de ce sunt persoane de alta confesiune care insista pe la usi in mod aproape abuziv...