![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa ne ocroteasca! P.S. Nu ma pot abtine, vai mie! Nu trebuie sa spunem ca Hristos, trebuie sa traim ca El! Daca vrei sa-mi faci un bine arata-mi unde nu am trait ca El! Sau mai bine nu, ca cine stie ce mai iese din asta. Iarta-ma doar! Sigur esti mai aproape de Hristos decat mine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar binecuvantarea Domnului sa fie cu noi, cu toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca in continuare astept sa va faceti ceea ce tine de datoria dumneavoastra si sa imi aratati care invatatura din ceea ce am spus nu este cea a lui Hristos. Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 17:20:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, soro, zii pe de-a dreptu' ca te doare-n cot de ce-ti zice preotu' si nu mai umbla cu vrajeala! Varianta 2 Stimata doamna, faptul ca filtrati cuvantul preotului se poate traduce ca fiind neincredere in Harul Preotiei care este de la Hristos si deci, indirect, neincredere in Hristos. Prin credinta crestinul cere cuvant din gura preotului si primeste cuvantul ca fiind de la Datatorul Harului, Hristos. Etc......... Varianta 1 - continuare Bre, eu nu spun ca esti varza, dar daca mai spui multe imi schimb parerea! Varianta 2 - continuare Ramaneti cu bine doamna, eu plec la rugaciune! Pentru prima varianta de raspuns mi-a trecut prin cap sa-mi fac un alt cont, dar nu pot sa mint; totusi m-am gandit! Alege ce varianta de raspuns preferi, eu as alege-o pe a doua, sincer! La aceasta ai si optiunea de a inlocui partea "Etc......" cu ce doreste domnia ta. Sa fiti iubita si inteleasa de Domnul! Last edit: "Chestia" cu sistemul bancar era doar o ironie! Iarta-ma, ca si asta este o mancare prea grea pentru domnia ta. Last edited by Pr.Gheorghe; 18.09.2010 at 17:27:03. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() Domnul sa va binecuvinteze! Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 17:44:56. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Euharistia - Întîlnirea Cu Hristos | iRoDiOn | Impartasania (Taina Euharistiei) | 3 | 05.12.2014 15:56:39 |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
euharistia si demonizatii | symbian01 | Exorcismul | 12 | 11.07.2011 16:51:59 |
Jertfa Euharistică sau Euharistia ca Jertfă | doctor_faustus | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 10.10.2010 19:41:27 |
Euharistia | alecsandru | Impartasania (Taina Euharistiei) | 42 | 21.05.2009 15:17:52 |
|