![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da? Nu am stiut ca e asa des folosit on BO, dar ma bucur. Mi se pare o minunata marturisire de credinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa. Am auzit ca Scriptura se citeste mai mult decat in Bisericile np. Si totusi oamenii nu o cunosc nici macar cat in Bisericile np. Mi se pare un paradox ciudat. Explicatiile poate le stiti voi mai bine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Semnatura ta se foloseste ca prochimen la citirea apostolilor,in diferite slujbe,Sf.Maslu.Adevarat ca avem multe cantari inspirate din Sf.Scriprura,dar silinta si dorinta de a le cunoaste este dupa puterea si priceperea fiecaruia.Decat sa citesti mult si sa te lasi purtat de interpretari personale,care de multe ori sunt gresite(ma refer la cititul din biblie),mai bine stai cu duhul smerit in biserica ascultand ce se canta,fiind cu mintea atent la slujba.Oricum in biserica toti credinciosii se afla in comuniune si se impartasesc de har,fara a se pretinde sa cunosti biblia in amanuntit.Fiecare dupa cum poate.Important este cum duci viata si dupa ce iesi din biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa-mi multumesti.Un sfat bun poate deveni si mai bun daca se aplica.Toate cele bune!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invitatie m.a.i : Cartea electronica de identitate in dezbatere publica | tot-Laurentiu | Generalitati | 40 | 04.07.2013 12:45:37 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi | luchian | Generalitati | 122 | 15.03.2010 11:56:02 |
|