Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2010, 09:49:42
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
...poate si de aceea "incapatanarea " lui de a-i aduce pe toti la gandul si vorba lui .
Nu e gandul si vorba mea, ci sunt cuvintele Sfintilor Parinti: Ioan Gură de Aur, Vasile cel Mare, Teodor Studitul, Simeon Noul Teolog, Nicolae Cabasila, Simeon al Thesalonicului, Nicodim Aghioritul, Paisie Velicicovschi, Ioan de Kronștadt, Ioan Maximovici, Siluan Atonitul și mulți alții.

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
caci sunt sigur ca dupa atatea indemnuri , el singur a avut caderi nemaiputand sa-si duca planul pan la capat
Ai dreptate, asa este. Insa am invatat ca fiecare cadere, indiferent cat de grava, trebuie urmata de ridicare, altfel exista pericolul deznadejdii.

Nu mai intereseaza sa mi se dea dreptate, n-am nevoie de asta; eu vreau sa inteleg ortodoxia in esenta ei, nu dupa invataturile calugarilor din vremea noastra care isi dau cu parerea, ci dupa normele, canoanele si sfaturile Sfintilor Parinti, marii dascali si povatuitori ai bisericii ortodoxe.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne impartasim des sau rar? Va_iubesc Impartasania (Taina Euharistiei) 978 17.05.2017 02:29:00
Cum sa ne impartasim? Adriana-Simona Impartasania (Taina Euharistiei) 21 09.01.2014 14:17:16