Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2010, 02:20:26
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit Iară ai venit să împungi cu țepușa !??

Citat:
În prealabil postat de apologetdindamasc Vezi mesajul
Domnul doctor crede ca protestantii trebuie sa aibe ceva doctrine false.
Se tot chinuie de cateva luni sa argumenteze, dar nu prea reuseste.

Observand el ca protestantii tot citeaza din Biblie, s-a gandit sa scoata pe masa un argument salvator:
" - In mod clar Biblia se contrazice pe sine insasi."
Dar eu parca am mai auzit acesta afirmatie candva. La cine oare?
Numărul ereziilor sectarilor neoprotestanți abia dacă poate fi numărat. Oricum ceea ce am vrut să fac era, de fapt, deși nu am vrut să jignesc, să fac mișto de fanatismul sectarilor. Era de fapt un mod de ironizare care se poate vedea și din felul în care m-am exprimat, adică tipic sectarilor NP care la fiecare câteva secunde scot câte un "Cuvântul lui Dumnezeu", câte un "Domnul Iisus", câte un "Amin" și câte un "Aleluia".
Reply With Quote
Vechi 31.10.2010, 22:10:45
apologetdindamasc apologetdindamasc is offline
Banned

Data înregistrării: 25.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Numărul ereziilor sectarilor neoprotestanți abia dacă poate fi numărat. Oricum ceea ce am vrut să fac era, de fapt, deși nu am vrut să jignesc, să fac mișto de fanatismul sectarilor. Era de fapt un mod de ironizare care se poate vedea și din felul în care m-am exprimat, adică tipic sectarilor NP care la fiecare câteva secunde scot câte un "Cuvântul lui Dumnezeu", câte un "Domnul Iisus", câte un "Amin" și câte un "Aleluia".
Tu recunosti ca vrei sa faci misto si sa ironizezi sectarii si apoi te superi ca eu impung cu tepusa?

Si pe ce motiv ironizezi tu...Findca neoprotestantii vorbesc mereu despre Domnul Iisus, citeaza Biblia, spun amin si aleluia.
Pai vrei mai bine sa vorbeasca toate spurcaciunile lumii care ii inconjoara?
Daca vorbesc din Cuvantul lui Dumnezeu, daca vorbesc despre Domnul Iisus, bravo lor.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2010, 22:40:58
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apologetdindamasc Vezi mesajul
Tu recunosti ca vrei sa faci misto si sa ironizezi sectarii si apoi te superi ca eu impung cu tepusa?

Si pe ce motiv ironizezi tu...Findca neoprotestantii vorbesc mereu despre Domnul Iisus, citeaza Biblia, spun amin si aleluia.
Pai vrei mai bine sa vorbeasca toate spurcaciunile lumii care ii inconjoara?
Daca vorbesc din Cuvantul lui Dumnezeu, daca vorbesc despre Domnul Iisus, bravo lor.
nu ironizam sectarii, ci fanatismul lor
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invitatie m.a.i : Cartea electronica de identitate in dezbatere publica tot-Laurentiu Generalitati 40 04.07.2013 12:45:37
Baptisti elena_si Secte si culte 15 01.09.2010 21:28:04
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi luchian Generalitati 122 15.03.2010 11:56:02