Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 22:40:45
Mari28 Mari28 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit

bun ... sa zicem ca am inteles ca sa nu cred in vedenii sau vise ... oricum nu cred in orice vis si sper ca incercarea mea de a le ignora de acum inainte sa nu ma duca inapoi in starea din care ani si ani de zile m-am zbatut sa ies ... bun ... stiu ca iar ar fii mai bine sa tac dar mai am o intrebare ... cand visezi o persoana care a murit si iti spune ceva ... nici aia sa nu cred ?? culmea ...cumva visul care o sa vi-l povestesc are de-a face si cu prevestirea ....

am visat intr-o noapte acum mai bine de un an pe o matusa de-a lu taicamiu ..la ea in curte .. cu familia ... ea stand deoparte privindu-i trista ... am intrebat-o ce are .. si mi-a raspuns ca tare ii e mila de norasa ca nu o vede de loc bine si e foarte ingrijorata pentru ea ... la cateva zile dupa vis ajung la parintii mei si din vorba in vorba mama imi spune ...stii ieri am fost la parastas .. eu o intreb ..la cine .. pai la tanti Marioara matusa lu taicatu ... am simtit ca lesin stiind ca o fisasem cu doar cateva zile inainte , habar neavand ca ea era moarta deja de 3 saptamani ..si apoi o intreb pai si tanti Ramona (nora femeii ) ce mai face ... si apoi imi spune fara ca eu sa ii fii spus ceva despre vis .. ca e bolnava ..ca a ajuns un schelet ..ca se consuma mult ca a murit soacrasa ca a trebuit sa o duca la spital sa ii faca perfuzii si multe multe altele ... si apoi mi-am luat inima in dinti si i-am zis de vis si a ramas socata ... si mi-a zis maicamea.. te cred ... ca stiu cat de mult a iubito soacrasa pe norasa si invers .. si chiar cred ca o doare sufletu sa o vada cum a ajuns ..

spuneti-mi acum ce influenta am avut eu cand am visat ?? eu locuiesc la vreo 100 km de parintii mei si verisorii lu taica-miu ... chiar habar nu aveam ca acea femeie murise , habar nu aveam de drama din familie ...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49
vise silana Generalitati 9 04.08.2008 21:26:37