![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi stim sigur ca e asa, doar incercam sa aratam si penticostalilor, sa ii ajutam. Am dat si ceva practic, repetarea rugaciunii inimii in timpul sedintelor. Si am dat si un exemplu din alta religie. Mai multe despre minuni si inselari in scurtele povestiri din Limonariul dat lui Adriana. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am auzit de preoti ortodocsi care sa ii fi exorcizat pe protestanti. In schimb stii ce am vazut pe youtube mai demult? Un preot ortodox copt care exorciza in Egipt, si unul dintre posedati, un arab de-al lor, in momentul in care a fost exorcizat stii ce a zis diavolul prin gura acestui om inainte sa iasa din el? A zis: "Allah este Iisus". (sau "Iisus este Allah", nu imi amintesc bine ordinea, dar pot sa caut clipul daca inca o mai fi pe net). Dupa cum vezi trebuie marturisit ca Iisus este Dumnezeu, asta este important, diavolul nu suporta sa stea in cineva care il marturiseste pe Iisus ca si Fiu al lui Dumnezeu. Asa ca te intreb: avand in vedere ca protestantii il marturisesc pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu, si se roaga Lui, ce efect ar trebui sa aiba la protestanti rugaciunea inimii dupa parerea ta? Eu sunt sigura ca nu il face sa fie mai putin protestant. Priveste-ma pe mine, sunt mereu acuzata ca am gandire protestanta, si totusi fac rugaciunea inimii. Si nu numai, dar din ce o fac mai mult, din aia sunt mai convinsa de ideile mele. Si atunci?... Last edited by Adriana3; 16.03.2011 at 19:45:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre rugaciunea inimii am povestit in alt mesaj ce s-a intamplat cu doi penticostali, ma gandesc ca poate avea efect si al alti penticostali. De asemena, poti citit ce s-a intamplat cu un fachir indian in cartea despre parintele Paisie Aghioritul. E foarte buna si pentru a compara minunile de la Dumnezeu cu inselarile de la vrajmasul din religiile orientale sau paranormale. http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...intele-paisie/ |
|
|||
|
|||
![]()
Faceti o mare confuzie, in Biserica nu exista oameni posedati ca sa aiba nevoie de exorcizare. Un om posedat apartine diavolului si nu lui Dumnezeu pe cand crestinii au Duhul lui Dumnezeu in ei nu duhul celui rau ca sa aiba nevoie de exorcizare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand, cel aflat sub influenta unui inger cazut nu trebuie neaprata sa se manifeste ca posedat, asat doar in ultima faza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar atacuri si ispite ale ingerilor cazuti avem fiecare din noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand primii crestini faceau rugaciuni cu scopul de a-l vadi pe diavol si de a distruge (prin rugaciune) templele acestuia, nu era nevoie sa intre in templele paganilor, dimpotriva. La fel, cand primii crestini exorcizau, nu-i exorcizau pe ai lor ci dimpotriva, cei demonizati erau paganii. Fachirii indieni, cei din religiile orientale si altele paranormale, sunt in continuare pagani. Aici insa nu vorbim de pagani ci de crestini (caci penticostalii sunt crestini), deci vorbim despre cei care cred in Iisus Hristos si care in numele Lui fac minuni. Tu nu vezi nici o diferenta? Iar aici, in Occident, sunt si catolici care vorbesc in limbi, iar protestantii care au astfel de puteri nu sunt neaparat penticostali. Fenomenul imi pare mai raspandit in lumea catolico-protestanta de aici decat ce aud de la voi. Imi arati si mie te rog, daca poti gasi cu usurinta, mesajul in care ai povestit despre rugaciunea inimii si cei doi penticostali? As dori si eu sa citesc mesajul. Mersi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, vezi ca cineva a dat citatul cu "nu in numele Tau am scos demoni?" Nu are importanta numai credinta, ai luat ideile acestea de la protestanti. Daca citesti cartile crestine o sa observi ca si pe sfinti cauta vrajmasul sa-i insele. Chiar si pe Iisus a incercat. In Iisus credeau si sectele acelea periculoase, ca cei care s-au sinucis si altii. Am citit ce ai scris, ca ai devenit credincioasa si apoi ai citit doar Biblia. Si eu am devenit credincios citind Biblia, dar apoi am citit si vietile sfintilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai citit bine, doar la inceput am citit doar Biblia pentru ca nu imi permiteam sa imi cumpar si altele (pe langa faptul ca nici timp de citit nu prea aveam) si nici netul nu era ca acum. De atunci insa am citit o gramada de alte carti, inclusiv vietile sfintilor care de altfel imi plac destul de mult, si il felicit pe administratorul acestui site pentru ca face o munca foarte buna dand spre citire in fiecare zi din vietile sfintilor. Dupa cum vezi in vietile sfintilor, majoritatea vorbesc numai de credinta lor in Hristos, rugaciunile facute lui Hristos, totul se invarte in jurul lui Iisus. Sunt rare cazurile in care se mai pomeneste si cate vreun alt sfant anterior lor. La cel care a dat citatul cu scosul demonilor in numele lui Iisus i-am raspuns deja, si daca are curiozitatea sa citeasca mai multe la citatul adaugat de mine, in care se arata clar ca nu se pot scoate demonii cu putere de la demon, va vedea ca a spune un astfel de neadevar este chiar pacat impotriva Duhului Sfant, din cauza ca se ia opera Duhului Sfant si se atribuie diavolului. Cuvintele lui Iisus "nu in numele Tau am scos demoni?" au cu totul alt inteles si am raspuns deja aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1600 Am vazut acum postarea ta despre penticostali si rugaciunea inimii. Pai in cazul asta, daca tu esti convins de cele scrise, nu inteleg de ce nu mergi si tu in adunarile lor si sa le dovedesti in practica, facand rugaciunea inimii, ca ai dreptate si apoi sa le vorbesti din experienta personala, ai avea mai multa credibilitate asa, si ai dovedi ca intr-adevar le doresti binele. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|