![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei pupăcioși și plecăcioși, unii iată cu cozi împletite și cu păr alb, dar iarăși vă țineți voi tari pe poziții deșarte doar fiindcă vă e frică să recunoașteți că atunci când ați făcut plecăciuni și ați pupat mâini ați vrut să fiți văzuți de alți oameni sperând că veți fi voi pildă ca și ei să devină niște frenetici pupăcioși și plecăcioși... dar Tatăl iubește pe cei ce se închină în Duh și Adevăr, adică pe cei ce ascultă și se smeresc în lucrarea lor Duhovnicească, TAINICĂ.
Da, sunt un creștin ortodox care recunosc pe Domnul Iisus Carele grăiește prin proorocii de la Noul Ierusalim, deși nu i-am vizitat și nu i-am cunoscut, și care urmându-I poruncile nu sunt sectanți ci sfinți căci se sfințesc pentru Domnul și pentru noi ca să avem părtășie cu Cerul și Pământul cel Nou care va să fie dar iată că au fost osândiți pe nedrept de către unii mai mari care habar n-au avut ce fac, cum habar nu au ce fac cei de la Ierusalimul pătimirii care osândește iată pe BOR și voi care n-aveți nici voi habar căci iată credeți că ei s-au rupt; păi așa s-au rupt ei precum s-a rupt BOR de Ierusalimul cel Vechi... căci dacă ar fi avut habar vreunii n-ar fi osândit pe proorocii Domnului aidoma regelui Saul... și nici biserica creștină a neamului românesc ca fiind călcătoare de sfinte canoane. Dar se pare că voi care umblați cu fofârlica și ziceți că eu umblu cu ea, după ce v-am demonstrat că v-ați smintit făcând atâtea plecăciuni și pupăciuni oamenilor ca să fiți văzuți de alți oameni ca să vă mândriți și liniștiți că nu cade blestemul pe voi dacă faceți așa ați trecut la ofensivă pe temeiul că cică eu sunt eretic și că prin mâinile preoților curge Duhul Sfânt iar eu neg asta. Nu neg că Domnul curge cu preponderență prin mâinile sfinților dar și prin cele ale slujitorilor căci nu oprește apa din pricina câte unui „sfințișor” care se laudă cu ale sale. Dar defapt puțin vă pasă vouă de Duhul Sfânt ce curge din gura Domnului prin mâinile preoților, căci dacă v-ar fi păsat atunci v-ați fi abținut să vă arătați pioșenia, și ați fi recunoscut și preoția mirenească fără să vă bateți joc de ea chiar dacă eu nu sunt hirotonit, căci orice mirean este un vas ce se umple cu duhul curs, deci mai degrabă mi-ați fi pupat mie mâinile și mi-ați fi făcut plecăciuni, dar iată că voi mă scuipați și vreți să mă obligați să cred în superstițiile voastre că cică e musai să fac ritualul pupăciunilor și plecăciunilor prin piețe, iar așa ceva Fiul Omului nu numai că n-a făcut ci a și cerut apostolilor să nu facă cu niciunchip, căci e mare spurcăciune să vrei să fi văzut de oameni și pentru asta să te închini și să pupi mâini prin care curge Harul, căci atunci e clar că ai minteres, și minteresul e unul viclean. Deci se vede că sunteți păcăliți de amețitul leneș adormit pe care l-a lovit mărul în cap spre trezvie dar care pricepând viceversa a născocit legea greavitației și atracției universale dintre corpuri ca să fie lăudat de oameni și a lăsat Domnul așa ca să vă înșele căci numai cei smintiți se smintesc, pupăcioșii și plecăcioșii la cele gLumești căci cei pe care El i-a pus deoparte ca să nu se închine lui Baal mascat, știe Domnul că ei știu de ce cad merele din pom: pentru că ele conțin apă, chiar și pietrele seci făcute cu minuni conțin apă și de aia ele cad, căci tot ce este sub Cer se adună în adunările lor aidoma tuturor lucrurilor ce conțin apă. Deci a încerca să dezinformați e chiar urât din parta voastră, căci ăsta e semnul că sunteți niște absurzi suporteri ai necuratului și că pentru că vă simțiți în cauză, cu musca pe căciulă, avocățiți în fel și chip, până distrugeți interlocutorul în loc să recunoașteți că ați greșit și că Domnul are dreptate căci El nu minte niciodată, fiindcă triește Adevărul și nu doar îl arată din buze acre și viclene sau făcând plecăciuni maimarilor iubitori de mărire deșartă cărora chiar le place ca să le fie lăudată statura de către oameni nepăsându-le de Dumnezeu, și voi dacă n-ar fi așa nu ați ține atât de mult la „tradiții” omenești și băbești pline de superstiție omenească și drăcească și răutăcioasă căci tot ce iese din om spurcă pe om intrând în om și rămânând acolo pe veci, iar tradiția pupăciunilor și plecăciunilor către cei smoliți care stau prin piețe spre a fi lăudați de oameni și a li se acorda cinste și vouă împreună cu ei de la fraierii care vă privesc cum vă îndreptați spre iad crezând voi că mergeți spre Rai, asta nu v-a învățat decât mamona și tatona minciunii. Eu v-am zis că nu plinind porunci omenești câștigați Împărăția ci fiind următori Domnului și ținând predaniile lăsate de Sfinții Părinți. Deci oricâți ați fi și oricâte insinuări și ironii viclene și încercări de a-i scoate pe sfinți eretici sau sectanți sau călcători de canoane și oricâte învârtoșeli ați invoca asta nu este decât dovada cea mai clară că sunteți lipiți de scaune cu gLoo, cu lipici, căci voi slujiți gLumii asemenea cu cei ce vă fac să faceți plăcăiuni și pupăciuni prin piețe ca să fiți văzuți împreună ca cei mai mari învățători ai lui Israel... dar noi suntem Israelul cel Nou... iar voi cine sunteți și cui slujiți dacă nu ne recunoașteți pe noi românii creștini și pe sfinții și copiii Domnului, adică pe prooroci și pe cei ce trăiesc Cuvântul lui Dumnezeu nu pentru slavă de la oameni ci pentru plata care vine de la Dumnezeu? Deci voi de la cine vă luați plata? Voi ăștia care mă persiflați crezând că Domnul a dorit ca mărul căzut în capul „savanților” să dea naștere la atâta rătăcire inerțială în mințile celor creduli care iată cred cu ardoare nu pe Domnul ci pe câte un fraier care a năucit o gLume întreagă cu teoriile și ipotezele și explicațiunile lui... Păi voi pe Newton și Einstein și Copernic și GalileoGalilei îi credeți? Păi ia spuneți cum se înțelege propoziția asta din psalmul 103: „Făcut-ai luna spre vremi; soarele și-a cunoscut apusul său.” Cum își cunoaște soarele apusul folosindu-se de luna pusă spre vremi? Iată deci că David știa cum e Creația dar voi tăgăduiți puterea Credinței. Last edited by vsovivi; 23.05.2011 at 10:24:08. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.09.2012 22:09:22 |
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica | Marius247 | Intrebari utilizatori | 1 | 17.05.2010 18:51:11 |
De ce nu exista B.O a Ierusalimului? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 28.04.2010 17:55:20 |
Sfantul Sofronie, patriarhul Ierusalimului | iordachescu elena | Intrebari utilizatori | 1 | 11.03.2010 17:04:03 |
Cati patriarhi crestini ortodocsi a avut BO a Ierusalimului? | mihailt | Generalitati | 3 | 14.12.2009 03:43:06 |
|