![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica ce, o femeie nu poate indrepta un barbat, doar invers? Oh, sunt mult mai multe cazurile in care un tampit da peste o femeie buna care, din cine stie ce motive, se uita in directia lui si il schimba total. Gandirea asta patriarhala ma omoara!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu una nu prea inteleg gandirea asta de tipul celei care tot vrea sa indrepte pe cineva la nesfarsit, pentru ca nu prea imi dau seama ce mai ai de apreciat la cel de alaturi, si cand...in tot zbuciumul asta de a indrepta...si indrepta, si vedea cat e de slab, si cum il indreapta fiecare in ce directie vrea... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa exista si cealalta latura, a iluziei indreptatului de celalalt care te poate costa dureros de mult. E ok sa te mai certi, dar in momentul in care ai iesit din relatie..trebuie sa-l/ sa o lasi in plata Domnului. Daca o vrea mai tarziu inapoi, re-evaluezi situatia si daca chiar se mai merita atunci, bine, daca nu.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 22:07:31 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|