![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre prima zi a azimilor este corect, numele a fost atribuit zilei in care se pregatea Pastele si in care se ardea painea dospita. Este ziua de 14 Nissan pana astazi la evrei. Iar Cina a fost mancata cand s-a facut seara, deci in 15 Nissan. |
|
|||
|
|||
![]()
Frații creștini ortodocși români nu îi idolatrizează pe frații creștini ortodocși greci. Suntem pur și simplu frați în Hristos în dreapta credință mântuitoare. Bineînțeles, grecii sunt niște frați mai mari pentru noi, ne-au învățat foarte multe, au mulți sfinți, mulți sfinți părinți și un patrimoniu de teologie creștină autentică ortodoxă de excepție, de la care nu avem decât de învățat. Însă dacă ai vreo problemă cu frații noștri ortodocși, spune-ne și nouă. Pentru că cine dă în frații noștri, ne lovește și pe noi, rumânii ortodocși.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Azi am inceput Facultatea de Teologie cu cursul de filozofie. Iar profesoara convinsa ca peste tot in lume este aceeasi gandire filozofica doar pentru ca Europa este toata modelata de filozofia greceasca :)) Un coleg a contrazis-o dandu-i exemplu chinezii, iar eu i-am dat exemplu evreii. Cu cat recitesc mai mult VT, cu atat ma conving mai mult ca intre gandirea ebraica si gandirea greceasca ce si-a pus amprenta pe Europa, este o distanta destul de mare... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|