Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2011, 13:54:13
adriana_bb adriana_bb is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.10.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihaela Cristina Vezi mesajul
Draga Florinna,
Te inteleg caci si eu sufar de depresie inca din copilarie. Am acum 43 de ani si la varsta ta (cred ca ai 35) am fost in cea mai neagra perioada de depresie cand eram singura pe lume lucrand intr-o tara straina, fara sot sau copii, fara viitor, bani doar cat sa supravietuiesc....

Imi pierdusem increderea in capacitatile mele profesionale ca intelectual si ca femeie caci avusesem doar relatii ratate. Doream sa mor. Mi-am ras parul. NU mai puteam sa ma rog.
Il condamnam pe Dumnezeu ca a permis acestei lumi sa fie atat de rea, cruda si nedreapta.
Ma simteam paralizata. Nu vroiam sa mai ies din pat nici pana la baie. Nici vorba sa ies din casa. Nu vroiam sa vad pe nimeni. Nu mai vedeam nici un viitor ptr. mine pe nici un plan.

Daca vrei sa discutam mai multe despre cum am iesit din aceasta situatie (nu complet totusi!) te rog sa-mi dai un mesaj caci sunt lucruri private pe care as vrea sa ti le spun.
Cu dragoste crestina, Mihaela
Si pe mine ma interesaza cum se poate iesi dintr-o stare de genul. Cred ca imi face bine si sa citesc ca si altii au trecut prin situatii de genul asta. Imi da senzatia ca nu sunt singura, si imi da speranta. V-am trimis un mesaj. Sper sa nu deranjez.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare