Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2011, 12:04:52
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu inteleg nimic din ce postati dvs. vsovivi....
Sa ma iertati va rog, dar, nu e prima data cand nu inteleg nimic din ce scrieti si ce vreti sa transmiteti.
Reply With Quote
Vechi 04.10.2011, 16:33:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Eu nu inteleg nimic din ce postati dvs. vsovivi....
Sa ma iertati va rog, dar, nu e prima data cand nu inteleg nimic din ce scrieti si ce vreti sa transmiteti.
Nici eu nu prea pricep ce scriu... dar nici nu contează asta prea mult, căci înțelegerea de tipul ăsta nici nu-și are rostul ci creștinul trebuie să ajungă la o formulă de înțelegere ce se apropie de milă, de mila față de Dumnezeu...

Așa că dacă nu pricepi nu te speria și nu cădea în depresie, că sigur nici eu nu pricep ce vreau să transmit, nu pricep dar mă bucur și mă veselesc... pentru că Domnul pe toate le știe și le pricepe și le înțelege, dar le spune în pilde ca omul să aibă mare dar și folos duhovnicesc din ele.

Recitind altădată mă minunez de ceea ce a vrut să se spună.

Mai sus am vrut să scriu despre faptul că depresia e mila de păcate ca omul să și le satisfacă, și pentru un creștin nu cred că e cazul ca să pună el botul la vrăjeala mofturilor și pretențiilor și nemulțumirilor și mâniilor și vicleniilor depresiei... ci mai bine lasă-ți lacrimile de dor să-ți curgă pe fața din interiorul tău, dacă simți că te doare ceva în adâncul ființei Lui.

Last edited by vsovivi; 04.10.2011 at 16:39:59.
Reply With Quote
Răspunde