Stai linistit nu se fac aceste lucruri nici in biserica din Corint si nici in cea adventista (excomunicari). Mai ales ca se incearca indreptarea celui greseste.
Pe de alta parte am lamurit ca primele doua canale de pe you tube nu pot fi puse in carca bisericii adventiste cel putin la modul oficial! Studiera bibliei fara rugaciune si in afara bisericii a adus la miile de erezi. Si arie studiind scriptura a ajuns datorita unui verset dar si a mandriei personale la erezie. Apoi studentii in biblie precum si altii unde au ajuns? Ia spune-i fiului tau (presupunem ca ai un fiu )sa citeasca biblia o sa ajunga adventist de ziua a 7-a cu tot ce cere aceasta biserica? Eu cand am recitit biblia dupa ce studiasem si pe adventi si pe ortodocsi mi-am dat seama ca ortodocsii sunt mai aproape de adevar dar era opinia mea. Ce crezi ca daca as citi biblia as invata toata dogma ortodoxa? Pai sunt eu mai destept si mai traitor decat cei dinaintea mea si fata de Sfintele Adunari(sinoade)?
Cand spune Iisus ca a fost mort se refera la trupul lui pamantesc. Dovada lui ca a inviat o arata prin trupul sau!
|