Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2011, 12:10:23
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Stai linistit nu se fac aceste lucruri nici in biserica din Corint si nici in cea adventista (excomunicari). Mai ales ca se incearca indreptarea celui greseste.
Pe de alta parte am lamurit ca primele doua canale de pe you tube nu pot fi puse in carca bisericii adventiste cel putin la modul oficial! Studiera bibliei fara rugaciune si in afara bisericii a adus la miile de erezi. Si arie studiind scriptura a ajuns datorita unui verset dar si a mandriei personale la erezie. Apoi studentii in biblie precum si altii unde au ajuns? Ia spune-i fiului tau (presupunem ca ai un fiu )sa citeasca biblia o sa ajunga adventist de ziua a 7-a cu tot ce cere aceasta biserica? Eu cand am recitit biblia dupa ce studiasem si pe adventi si pe ortodocsi mi-am dat seama ca ortodocsii sunt mai aproape de adevar dar era opinia mea. Ce crezi ca daca as citi biblia as invata toata dogma ortodoxa? Pai sunt eu mai destept si mai traitor decat cei dinaintea mea si fata de Sfintele Adunari(sinoade)?
Cand spune Iisus ca a fost mort se refera la trupul lui pamantesc. Dovada lui ca a inviat o arata prin trupul sau!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Iisus Hristos in contemporaneitate Rodica50 Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 20:12:58
Exista Iisus Hristos? iustin10 Generalitati 104 28.09.2010 15:45:28
Cum a devenit Iisus un Hristos ionela7 Vrajitoria 19 21.09.2010 13:08:18
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22