![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frecventa - e o chestiune interpretabila, personal l-am invitat de mai multe ori la a discuta anumite detalii si oarecum s-a eschivat la momentul respectiv iar eu n-am avut timp sa urmaresc toate postarile lui sa vad daca problemele au fost discutate pana la urma. Sensibilitatea fata de naivitatile altora, intr-un astfel de caz, aduce mai mult paguba decat castig. Oricum, cred ca Mr. Scotty nu a venit pentru a-si disputa doctrina, ci s-ar fi bucurat probabil sa gaseasca o atitudine mai ecumenista, in sensul pagubos pentru ambele parti, desi la prima vedere e lapte si miere. Probabil acelasi lucru l-ati asteptat si dvs. la fel domnule Mihnea pentru care la fel am un respect deosebit desi fara doar si poate acest aspect a fost obturat de disputele de idei. Sa fim insa realisti, cei care sunt deasuprea noastra si carora le suntem datori cu ascultare din prisma alegerilor pe care le-am facut, au trasat aceste linii si nu sunt in nici un fel conciliabile. Ca oameni, putem fara doar si poate fi prieteni, toata simpatia pentru eforturile dvs. sprituale si nu numai ![]() ![]() De ce pagubos? Pentru ca pe ceilalti ii lasa sa creada ca ceea ce fac e bun (desi nu e) iar la randul nostru lasam sa se inteleaga ca ceea ce facem noi ar fi gresit sau macar defectuos, incomplet, cu o doza de ignoranta fata de "crestinismul" celuilalt, etc. Rezultatul? Nici pe celalalt nu-l ajutam la mantuire si pe fratele nostru il impingem in relativism, indoiala, ratacire. Last edited by AlinB; 13.02.2012 at 23:37:02. |
|