![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos Iisus nu doar ne iarta, ne tamaduieste... dar ne si ne sfinteste, ne indumnezeieste in har, in Sfanta Sa Biserica prin Sfintele Taine. bioneregie... feriti-va de tot felul de dracovenii care au ca scop indepartarea omului de harul Duhului Sfant, de Hristos Iisus, de Sfanta Sa Biserica de Sfintele Taine... dupa modelul Sfintilor Parinti! Din punct de vedere stiintific materia exista sub 2 forme: substanta caracterizata prin masa si camp caracterizat prin energie (nu intru in amanunte, cine este intersat pune mana pe carte, studiaza, intreaba...) Sa luam aminte ca "intre doua adevaruri se poate ascunde mai usor o minciuna". Mai toti vrajitorii, satanofilii, satanomorii, satanodulii apar ca lupi in haine de oaie... si incearc sa ascunda ratacirea lor si intentiile lor sub icoane, nume de sfinti etc... Sa ne ferim fratilor de tot felul de sarlatani, impostori si "tamaduitori" care pretind ca au pe Duhul Sfant!!! Da am intalnit astfel de pretenii satanofile la reprezentatii reiki, yoga... Nu cautati Duhul Sfant in afara de Biserica lui Hristos Iisus, in afara de Sfintele Taine, in afara de Sfintii Parinti. Pentru mai multe detalii recomand: http://www.sfaturiortodoxe.ro/_bioenergie.htm Bioenergie - Marturia unui tanar care a practicat yoga si tehnici de bioenergie MARII INITIATI AI INDIEI SI PARINTELE PAISIE Cuvânt către cititor Referintă biografică PARTEA INTAI - ÎMBOLDIREA SPRE RĂU Rădăcinile mele Aris hipnotizatorul Alexandra Cineva invizibil mă loveste Un vis ciudat Demostene masonul PARTEA A DOUA - AJUTORUL DUMNEZEIESC Prima vizită în Sfântul Munte Intâlnirea mea cu Bătrânul Paisie "Cu ce drept te amesteci în viata mea?" Crucea izvorăste mireasmă Vedenia Primele mele încercări "duhovnicesti" "Micile" harisme ale bătrânului "Metoda" învătăturii bătrânului - Duhul Sfânt Marea binecuvântare Ingerul păzitor PARTEA A TREIA - ÎNTRE DOUĂ TRADITII SPIRITUALE Intâlnirea cu Swami Yogamukananda Mind control - "Nu tot ce străluceste este aur..." "Tras de păr" către Sfântul Munte Coiful duhovnicesc Lămurire PARTEA A PATRA - VIATA MEA ÎN INDIA India Intâlnirea la Benares Călătoria către Babaji - "zeul" întrupat Himalaya: în ashramul "dascălului dascălilor" La New Delhi, în ashramul lui Shri Aurobindo La Mongyr: ashramul lui Satyananda Oamenii ashramului Allahabad: a doua întâlnire cu Babaji Evenimentele spirituale Mărturia Maicii Gavrilia Ce am descoperit în biblioteca lor Din nou în ashramul lui Shri Aurobindo PARTEA A CINCEA - DUPĂ INDIA, ÎNAPOI ÎN GRECIA Revenirea în Sfântul Munte Lumină sau întuneric Diavolul, îngerul si Maica Domnului "Operatia" Mos Ilie .... Să nu-L ispitesti pe Domnul Dumnezeul tău Tufa de dafin Bătrânul străluceste Vindecarea creierului Armata Bătrânul Porfirie Rugăciunea si mantra Dumnezeiasca împărtăsanie Tainele crestine si lucrările magice PARTEA A SASEA - CUGET, DECI EXIST Efecte sociale ale învătăturii de credintă în hinduism si crestinism Yoga: religie sau stiintă? "Viata armonioasă" sau tehnica înselării Inviere sau reîncarnare? Influenta practicii yoga asupra trupului si a mintii "Dumnezeii" hinduismului Idolii neamurilor sunt demoni Meditatie si autohipnoză Epilog Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 10.08.2012 at 11:48:08. |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|