![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
,,Sa nu te legi de nimic din cele care oamenii se atasaza.Sufletul tau sa fie liber sa traesti liber,dar ca un strain in lumea aceasta.Fiindca in lumea aceasta a fi liber inseamna a fi strain de lume.'' |
|
|||
|
|||
![]()
esti membru al fundatiei Sf. Andrei?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu,nu sunt mebrul ici unei ascociati,doar ca mi-am dezvoltat aceste abilitati singur,cu ajutorul acestor abilitati poti face bine multor oameni si nu consider ca e pacat.
,,Sa nu te legi de nimic din cele care oamenii se atasaza.Sufletul tau sa fie liber sa traesti liber,dar ca un strain in lumea aceasta.Fiindca in lumea aceasta a fi liber inseamna a fi strain de lume.'' |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa ne spui si noua ce inseamna avatarul tau?
|
|
||||
|
||||
![]()
pai ce poate sa insemne?la ce te referi?la steaua lui david?
|
|||
|
|||
![]()
Avatarul de pe forum este ceva ca un fel de inger nu se vede prea bine despre ce e vorba.
Ai link -ul la imaginea la o dimensiune mai rezonabila? Ce reprezinta? |
|
|||
|
|||
![]()
Grija mare ce faci,ca dai energie din campul tau.in schimb,cei ce isi primesc capacitatile direct de la Dumnezeu,sunt doar un canal prin care trece energia ce vine de la Creator.te vei sfarsi intr-o zi!nu uita sa te protejezi sa nu preiei afectiunile celorlalti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Omul are puterea de a vindeca prin campul lui? Nu cred, altfel ar fi putut face asta toti, sau macar majoritatea. Puterea de vindecare vine ori de la Dumnezeu ori de la satan. Omul are constructia unui canal, asa a fost intotdeauna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti informata complet!unii pot da din propriul camp energie,atunci cand au un exces de energie si invata sa o transmita!cam asta se invata la cursurile de bioterapie.e cea mai periculoasa forma de bioenergie,cand energia proprie ajunge la altii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca dai din propriul tau camp poti da energii pozitive sau negative. Pe cele pozitive le ai dintr-o sursa, pe cele negative din alta. Traim intr-o lume duala, bine-rau. Nu pot exista trei surse.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|