![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Unul deosebește o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. Cel ce ține ziua, o ține pentru Domnul; și cel ce nu ține ziua, nu o ține pentru Domnul". Deci o zi de sabat nu e motiv de excludere din BP.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Pe de altă parte, în orice lucru mai greu sau mai important îl întreprind, ca și în ceea ce privește lucruri mici, dar pe care vor să le consacre lui Dumnezeu (un medalion, o cruciuliță, un pelerinaj) creștinii fac bine când cer binecuvântare. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ați vrut să formulați puțin altfel propoziția, însă mie mi-a sărit imediat în ochi, știind ce zice Dumnezeu cu privire la formele fără conținut:
"Nu mai aduceți daruri de mâncare nefolositoare, căci Mi-e scârbă de tămâie! Nu vreau luni noi, Sabate și adunări de sărbătoare, nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea! Urăsc lunile voastre cele noi și praznicele voastre; Mi-au ajuns o povară, nu le mai pot suferi." (Isaia 1,13-14) Niște versete ce ar putea scandaliza orice catolic, ortodox, ori adventist ce pune preț pe forme în detrimentul neprihănirii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
YouŽre missing the point. Ca de obicei, ai si uitat despre ce vorbeam, prea ocupat sa arati cate stii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta in ce? :)) Geneza dupa Doriana .. o noua categorie de credinciosi, care probabil cred in Hristos dar nu a aflat ca ii poate mantui. Citat:
Si esti si complexata din cate vad.. Sa inteleg ca astea nu sunt handicapuri pentru "o viata de credinta" mai ales daca ai "aflat" ca "hristosul" penticostalilor te poate mantui. Last edited by AlinB; 09.10.2012 at 15:48:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nou, tu ai spus-o. Nu e vorba ca nu poti intelege. Esti mai inteligent ca mine, dar nu esti atent la ce se scrie, caci te grabesti sa arati ca ai contraraspuns (slaba si inutila mangaiere a vanitatii). Iar mie nu imi place (de obicei) sa umplu paginile cu ídei fara continut. Asa ca iti voi mai raspunde doar cand vei scrie ceva mai serios, nu numai dueluri verbale. Caci stiu ca poti mai mult...
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Iti poti manifesta superioritatea fiind protectiv fata de o problema pe care adversarul nu a recunoscut ca o are: "Nu e vorba ca nu poti intelege. "! Cand e vorba de pampalai, chestia asta functioneaza intotdeauna (problema e atunci cand devin isteti si trebuie sa gasesti alta metoda)! Cu o palma mangai, cu cealalta lovesti (mama miaaa!!! super tare!) + aparenta retragere fara a oferi avantaj interlocutorului : Citat:
Citat:
Inca o chestie interesanta: Citat:
Citat:
Ce mod subtil de a pune problema! Se vede ca esti fata! |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, UNNOOM. Mi-ai facut o analiza psihologica perfecta (desi ma mir de atata atentie). Acum stii cu cine ai de-a face. Tu vezi sa nu fii ca mine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Le pui un diagnostic in conformitate cu scuza care ti-ai gasit-o tie pentru ignoranta si platitudinea cu care tu insuti ai tratat ortodoxia. Citat:
Acum, revenind, penticostalismul si adventismul de ziua a saptea au intr-adevar ceva in comun. Fiecare a venit cu cate un element inedit (pretinsa vorbirea in limbi respectiv pretinsi profeti) menit sa arate membrilor (inclusiv celor potential) ca sunt o grupare crestina autentica, in care exista o lucrare (chipurile) autentica a lui Dumnezeu. Insa cred ca pana si o persoana confuza ca tine isi da sama ca "autenticitatile" din cele doua grupari se bat cap in cap si onest vorbind nici un membru al unei grupari nu le va recunoaste pe cele ale celuilalt. Desigur, cineva ca tine va refuza sa constientizeze evidentul conflict incercand sa diminueze importanta diferentelor sau sa ignore sursa lor, ex. ceea ce la adventisti este revelatie este redus la dimensiunea unei optiuni de constiinta. Last edited by AlinB; 09.10.2012 at 23:41:12. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|