![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pare cumva nelogic? Cel puțin din perspectiva justiției omenești...
Last edited by osutafaraunu; 12.12.2012 at 21:50:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca exista Dumnezeu asa cum este descris el in crestinism, nu cred ca s-ar preta la o abordare umana a justitiei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desigur, însă cu atât mai odios să ni-L imaginăm capabil de atrocități eterne! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De la analiza matematica am invatat ca un numar finit impartit la infinit este 0! Din punct de vedere a unui om nemuritor, un timp finit de pedeapsa este egal cu 0 comparativ cu eternitatea! Cum argumentezi biblic ca omul pacatos este chinuit o perioada de timp pentru a-si ispasi pacatele, apoi este omorat pentru a nu mai exista? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Prin chiar textul de aur al Bibliei! |
|
|
|||
|
|||
|
Esti in stare sa argumentezi?
Citat:
Deci omul este chinuit mult timp din cauza textului de aur al Bibliei! Conform textului de aur, nu dumnezeu ar trebui sa pedepseasca ci omul... adica oamenii ar trebui sa-i perpeleasca in foc pe cei pacatosi? |
|
|
|||
|
|||
|
Să argumentez, ce?
Dumnezeul meu face dreptate conform caracterului Său, iar acesta e definit prin iubire; dacă ar face "dreptate" mai rău ca oamenii, ai avea tot dreptul să-L numești dumnezeu. Vreau să zic că omul (care e socotit rău) condamnă pe ticălos la câțiva ani de chin în închisoare. Nu se poate ca Dumnezeu (care e socotit bun) să condamne pe ticălos la miliarde de ani de chin în Iad! Citat:
Citat:
Adică, tu dacă nu crezi în Dumnezeu, datorită alegererii tale proprii vei pieri. Last edited by osutafaraunu; 13.12.2012 at 11:15:25. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 17:13:17 |
| Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 13:07:08 |
| Posibila legatura intre iluministi inselati de draci si reprezentari ale Satanei? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.05.2010 19:07:04 |
|
|