Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2013, 21:48:44
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Astazi am aflat o alta poveste de care care habar nu aveam, dar se desfasura chiar sub ochii nostri.
Avem in parohie o famile foarte frumoasa, cu adevarat crestina, bunica cu fiii, nurorile si nepotii. Ai fi zis ca i-a binecuvantat Dumnezeu cu toate acestea. Dar de revelion au lipsit si au banuit ca sunt plecati pe undeva insa azi am aflat vestea care m-a tulburat : "bunicul" - despre a carui existenta habar nu am avut, nici nu m-am intrebat vreodata daca exista, tocmai avusese un accident casnic , care le cauzase si mai multe neajunsuri sau neplaceri decat le creaza in mod normal...si parea ca le creaza destule... Deci, nu a fost dintotdeauna numai lapte si miere, cel putin nu pentru generatia bunicilor...dar probabil ca tocmai credinta si ajutorul lui Dumnezeu care a venit ca urmare a acesteia, a facut ca in ajutorul femeii sa vina toti ceilalti "aliati' de incerdere - baietii, sotiile si copiii lor. Mare este puterea lui Dumnezeu!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mataniile mirenilor in Biserica Dacian Reguli in Biserica 30 27.04.2012 17:15:11
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Ajutatima sa-mi salvez casnicia eduard40 Rugaciuni 6 06.01.2010 16:19:22
Patericul mirenilor Laurentiu Generalitati 17 20.07.2009 09:49:11