Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 16:57:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Sursa in sine ma deranjeaza, care nu este ortodoxa. Suntem ortodocsi, pe un forum ortodox si ar trebui sa folosim surse si autori ortodocsi. De ce sa apelam la surse adventiste ptr. a ne apara punctul de vedere ortodox? Ori nu spun duhovnicii sa nu citim nimic din cartile/scrierile ereticilor? Cum sa convingi un ortodox cu surse adventiste? Intr-o parte suntem impotriva ecumenismului, iar in alta parte postam surse sectare! Cu siguranta sunt si marutrii ortodoxe despre imbracamintea femeii, si sfaturi bune si frumoase ale duhovnicilor despre tema topicului. De ce sa nu scoatem articolele lor in fata?! Daca este un incepator pe forum sau un om mai slab si ii place articolul acesta si cauta si altele pe acel site?

Nu am dat cu pietre, nu am atacat, ci am vrut sa scot in evidenta faptul ca ortodoxia noastra cu tot ce implica ea (la topicul de fata fiind vorba despre imbracamintea femeii si ispitirea barbatilor) nu are nevoie de alte surse ptr. a fi aparata! In sfarsit, daca se doreste sa se tina cont de opiniea mea bine, daca nu, eu nu o pot forta. (dar am tot dreptul sa expun imi parerea.)

[19. Sau nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfant care este in voi, pe care-L aveti de la Dumnezeu si ca voi nu sunteti ai vostri?
20. Caci ati fost cumparati cu pret! Slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul vostru si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. (1CORINTENI,cap.6)]
Am inteles, Laura. Convinge-ma cu argumente ca este un site adventist. Asta te-am rugat sa-mi spui. Este un site pentru femei, nimic altceva, de aceea am postat. Oare adventisii nu pot spune ceva adevarat despre tinuta nu tocmai corecta a femeilor zilelor noastre? Nu e vorba de credinta, ci despre imbracaminte.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare