Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Ei, vezi, ce important e sa scrii la ce articol te referi? Intr-un tarziu am inteles la ce articol te referi.
Sa stii ca sunt la fel de atenta la site-urile, de pe care postez, dar cum ti-am scris mai sus, mi-a placut continutul articolului.
In ceea ce-i priveste pe cei, care s-ar putea pacali de invataturile lor mincinoase, crez ca Dumnezeu nu ii indreapta din greseala, daca au inima curata? Eu cred ca da.
Eu nu am citit nici un alt articol de pe acest site. Tu de ce ti-ai pierdut timpul ? Doar stii ca duhovnicii nu ne lasa sa citim articole sectare... dupa cum singura spui.
|
Nu ai spus tu sa iti dau argumente ca este site-nu articol- adventist? Si cum sa iti dau argumente concrete daca nu vad ce contine? Chiar la articolul pe care l-ai postat scrie jos, la sfarsit, Adventists Affim sau ceva de genu. Ai zis sa isi zic exact de ce am spus ca este site adventist si ti-am zis. Nu am citit nici un articol, mi-a fost suficient sa vad cateva titluri si sursa de unde au preluat! A vedea in treacat 2-3 titluri si sursele nu este citit. Tu ai spus ca este doar un site ptr. femei cand se vede clar ca nu este. Nu-mi intoarce si suci vorba. Articolul postat de tine este preluat de pe un site adventist in engleza si tradus si postat pe alt site adventist in romana.
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Am inteles, Laura. Convinge-ma cu argumente ca este un site adventist. Asta te-am rugat sa-mi spui. Este un site pentru femei, nimic altceva, de aceea am postat. Oare adventisii nu pot spune ceva adevarat despre tinuta nu tocmai corecta a femeilor zilelor noastre? Nu e vorba de credinta, ci despre imbracaminte.
|