Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 17:42:00
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Convinge-ma cu argumente ca este un site adventist. Asta te-am rugat sa-mi spui. Este un site pentru femei, nimic altceva, de aceea am postat. Oare adventisii nu pot spune ceva adevarat despre tinuta nu tocmai corecta a femeilor zilelor noastre? Nu e vorba de credinta, ci despre imbracaminte.
Site pentru femei? Nu este site pentru femei, poti vedea si tu asta, doar in coloana din partea stanga nu au subcapitole doar despre femei si tineret. Au despre cele 10 porunci, judecata, Biblii, ce spune biblia lor despre etc. Sa te conving cu argumente ca este site adventist! Se poate observa butonand un pic pe site-ul lor. Au carti scrise de Ellen G. White, au articol despre ea si o ridica in slavi, spun ca adevaratul sabat este sambata, scriu Isus Christos, sursele lor originale sunt siteuri adventiste in engleza, o parte din articolul pus aici este preluat de pe un site adventist: http://www.adventistsaffirm.org/ , scrie jos de tot etc. etc. Nu stau sa citesc fiecare articol al lor ca nu ma intereseaza si nici nu vreau sa citesc articole sectare!

Ceea ce am vrut sa spun, repet, este ca si noi ortodocsii avem site-uri si articole frumoase despre imbracaminte si daca tot le avem sa apelam la ele. Nu spun duhovnicii sa nu citim scrieri sectare ? Eu asa stiu ca spun si ascult de ce zic dansii. (si ei spun sa te rogi, sa mergi la biserica, sa faci fapte bune dar degeaba daca nu au dreapta credinta)

In fine. Am spus ce am avut de spus. Si nu trebuie sa va simtiti atacata si jignita ca nu asta a fost intentia mea. Nu doresc sa ma cert.

(tot pe site-ul lor scrie ca Papa il reabiliteaza pe protestantul Martin Luther...interesant)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare