![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recomandand un articol, recomanzi si site -ul. Restul articolelor s-ar pute sa nu fie atat de "inofensive". De fapt nici pentu asta n-as baga mana in foc - nu l-am citit si nu ma intereseaza si nici nu cred ca ar trebui sa intereseze un ortodox. Citat:
Eu pot sa-ti zic ca pe departe nu e asa. Sa vezi ce gatleli, coafuri, parfumuri...si nu doar la fetiscane ci si la 50+. Sigur, poate teoria o fi alta, de asta si femeile lor cand pui asta in discutie cochetaria lor zic ca "o fac pentru Dumnezeu" - o alta forma de ipocrizie, chiar superioara celor care zic ca "o fac pentru mine" (cand de fapt o fac privindu-se prin ochii barbatilor).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu, inapoi la cateheza. Da, vrem egalitate, dar nu pentru catei. Tu cand ataci alti utilizatori cu afirmatii gratuite, nu se cheama atac la persoana? Doar un mic exemplu (daca esti nelamurita, mai am). Citat:
Viata noastra spirituala profunda ne-a invatat sa fim asa "alunecosi"? Cand altii fac acuzatii, sunt "atacuri la persoana", cand noi facem acuzati gratuite sunt "doar constatari".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.01.2013 at 00:08:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici mie nu-mi pasa de site-uri adventiste insa am citit articolul sa vad despre ce este vb si am dedus ca este de bun simt. Intr-o biserica adventista nu am fost,insa am cunoscut prin tot felul de imprejurari sociale femei adventiste care erau modeste,cu parul strans si cu ceva pe cap. In rest,nu vreau sa polemizez,pace vreau :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Viata spirituala poate fi afectata si cu mult mai putin. Desigur, aici este o problema nu usor de rezolvat: cei/cele care sunt deja adeptele acestui lucru vor incerca mai degraba sa-l justifice ca inofensiv decat sa inteleaga daca si cum se intampla lucrul asta (presupunand ca au totusi si repere in acest sens, adica viata spirituala = crestin ortodoxa) Mai ales ca este o patima aparent inofensiva si destul de greu vizibila care determina mult subiectivism in purtatorul ei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.01.2013 at 00:05:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alin, cred că e cazul că lași garda mai jos cu Yasmina. Nu e cazul să insisți.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg la ce te-ai referit ,Ovidiu.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 27.01.2013 at 00:43:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cineva mai slab de inger" care se asteapta la cuvant bun, bland, intelept si smerit, la iubire de aproape si chiar si de vrajmas, ca doar e vorba de un forum crestin ortodox, s-ar putea sa fuga de Ortodoxie, daca o tineti tot asa! |
|