![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
- Mănînc puțină drojdie de bere umedă și crudă cînd fac pîine. - Spirulină nu am de unde lua, că la farmacie mi-a explicat tanti că e amestecată cu excipienți care-s făcuți din lapte. Altfel, nu e scumpă. - Polen - destul de rar, dar am acasă pentru cînd am chef de-o linguriță. - Soia consum sub formă de pateu și mai rar de drob. O facem din boabe nemodificate genetic și e foarte gustoasă. Rămîne să văd dacă o pot încolți. - Algele le-am descoperit recent. Le hidratez și le consum cu boabe de orice fel. Sînt foarte ieftine, cam 4 lei o pungă cu alge uscate. - Varză murată și alte murături am din belșug. - Spanac mănînc frecvent, mai rar (dar nu deloc) iarna. - Borș - destul de des. O singură dată am umplut din huști. - Pătrunjelul e la ordinea zilei, crud. - Malț, creson, lăptișor de matcă nu obișnuiesc. Dar se vor ridica voci care să combată și această listă punct cu punct...