Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Uite și codul, dragă rainrainbow, aici și aici.
De la primul link se poate și descărca.
|
Ăsta-i cotul bulelor hahalere ban-an-i-ere... păi asta-mi trebuie mie cod?.. ca să-mi formez o constiință auto-pitonicească și mamoniacă de tip antihristeu?.. și care să mă sugrume cu grija și să mă terorizeze ca pe iepurașul halbinos care vrea să scape printre stânci ca porcul plin de iubire egoistă și spurcăcioasă?
Eu n-am chef de mândria asta fățarnică și de cuvioșia asta de fațadă pentru ca să împrăștii ca fraierul amețit și păcălit tot felul de viclenii foarte 'mântuitoare'!!!
Cine să mă fi păcălit? Păi cine altcineva decât șarpeleu' jegoist al naravului din poftochiul meu propriu și personal exact așa cum l-a păcălit pe ursul brun din pădurea adormită tocmai vulpea argintie, ca să pescuiască el iarna cu coada până noaptea... că cică o să prindă pești mulți și mari! Ați văzut voi ce a prins!
Și de unde credeți voi că a știut ucenicul Ioan că e Domnul atunci când Petru cu câțiva apostoli s-a dus să pescuiască și iar n-au prins nimic toată noaptea? Era după înviere și-și cam pierduseră nădejdea. N-a știut și nici nu și-a închipuit superstițios, n-a bănuit și atunci de unde?
Vă spun eu căci eu știu fiindcă am citit cu luare aminte primită în dar de sus codul bunelor floricele lăsate de îngerași prin scripturi.
Păi de acolo, că uitându-se în mare a văzut cum apar pești din Cuvânt în apă, apar și cresc foarte rapid și atunci a știut că numai Domnul are puterea asta și a rostit ca trăznit: 'Domnul ESTE' și Petru când a auzit a văzut și el peștiocii mari de tot, a crezut și luându-și haina pe el a sărit în mare și a înnotat până la Mesia bucurându-se.