![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot da eu un exemplu. Unul celebru. Hugh Ross. E un prostanac exact in specialitatea lui: astrofizica. Dar nu-i de mirare, caci doar si-a luat diploma intr-o universitate laica… |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Aceeasi oferta pe care am facut-o si altora: da-mi macar una – una pe care s-o pot vedea cu ochii mei. Citat:
Citat:
Hai s-o zic altfel: daca ai avea minte proprie, ai folosi-o. Dar crezind orbeste in unul ca Dawkins, arati clar ca n-ai minte proprie. Citat:
Tu chiar nu vezi ce scrii? Si mai ai pretentia ca logica si stiinta sunt de partea ta? Halal! Citat:
Da, chiar ca n-am intilnit vreodata vreun evolutionist care sa stie in ce crede. Trebuie sa le amintesc eu (sau alti Creationisti) permanent… Citat:
Citat:
Daca iti dau exemple de astronomi si cosmologi celebri care, inainte de interpretarea universului, isi admit filozofia subiectiva, ce vei face? Promiti sa nu mai crezi niciodata vreun om? Oricare om, indiferent cite diplome are? Citat:
Citat:
Citat:
Si le dai degeaba, caci tot ce faci e sa dai linkuri catre parerile unor oameni care au aceeasi parere ca si tine. Adica profund gresita. Citat:
Imi mentin provocarea. Asa ca intrebarea de fapt e ce o sa faci tu cind o sa afli ca e adevarata? Citat:
Citat:
Citat:
Faci teribila confuzie intre stiinta (adica stiinta aplicata) si stiinta ideologica, adica evolutia (in cel mai bun caz filozofie - una extrem de ieftina). |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Daca nici macar nu pricepi ce inseamna Dumnezeu, de ce te incapatinezi asa sa argumentezi contra Lui? Parca te pretindeai logic… Nu-ti pare rau, si da, lipsa de logica e exclusiv in tabara ta. Citat:
Citat:
Citat:
Bun venit la logica. Cind treci clasa sa ma anunti neaparat si pe mine. Tot ce face intimplarea e sa fie… intimplare. Adica nu se ridica nicidecum la rangul de dumnezeu pe care i-l acorzi tu. Si tot ce face selectia naturala e sa … selecteze (din ceea ce e deja acolo, desteptule). Pai de ce nu? Altfel zis, chiar gindurile tale te aduc la Dumnezeu, doar ca refuzi constant sa constientizezi asta. Citat:
Precum am zis, tot ce zici chiar tu te apropie tot mai mult de Dumnezeu. Chiar daca pina acum in mod teisto-evolutionist. Mai ai un ultim lucru de facut (cel mai greu dintre toate): sa arunci la gunoi toate cartile oamenilor (indiferent cit de “stiintifice” ti se par) si sa pui mina pe Biblie. Si sa n-o mai lasi din mina vreodata… |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ca si lui konijiro, iti urez bun venit la logica. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu sunt convins ca la poarta raiului o sa ai o mare surpriza. Citat:
Mai mult, Biblia spune clar unde anume va ajunge imensa majoritate a oamenilor - asa ca s-a zis cu argumentul majoritatii… Citat:
Si apropo, dumnezeul tau, dumnezeul evolutiei, e un dumnezeu care nu stie ce vrea (trial & error) si care nu poate ce vrea (caci are nevoie de miliarde de ani) si un dumnezeu sadic, caci regula lui e a suferintei si mortii (evolutia). Adica, dumnezeul tau nu e Dumnezeul Biblic. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|