Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sau poate te faci tu ca nu te pricepi.
Acum, ca sa detaliez, ca subtilitatile se pare ca sunt prea dificile pentru tine: tu incerci sa propagi ideea dementa ca e suficient sa ai o alimenatie sanatoasa (desi sigur nu poti oferi o reteta sigura in acest sens) si sa nu te vaccinezi si poti face fata oricarei boli.
Iar eu ti-am explicat ca exista si alte boli decat "bolile copilariei" pentru care exista sanse maxime, daca le contactezi, sa nu scapi cu viata sau fara sechele pe viata.
In concluzie, ti-am cerut o dovada in sprijinul afirmatiei tale iar tu imi vii cu exemplul unuia/uneia/unora care nu au avut niciodata o problema medicala serioasa si zici: ia uite ce exemplu de sanatate fara vaccinare, ceea ce e stupid plain & simple.
Si eu pot la fel de bine sa dau exemplu de unul cu sanatate beton, desi maninca de rupe de la fastfood, fumeaza si bea de stinge, atat timp cat nu a venit inca in contact cu factori infectiosi, e bine mersi iar daca il ajuta si genetica, poate sa o duca asa zeci de ani pana sa apara probleme de sanatate din cauza stilului de viata.
Deci sa-i urmezi exemplul, da?
Acum pricepusi sau e nevoie si de un desen?
|
In primul rand Alin nu cred ca poti contesta faptul ca o alimentatie echilibrata , sanatoasa si naturala este cheia unei bune imunitati, a unei vieti mai sanatoase. Nu discutam aici metode de a avea o alimentatie sanatoasa pentru ca domeniul este prea mare sa fie discutat aici intr-o singura fraza.
Doi, nu poti spune tu ca nu esti nici un fel de autoritate, ca doamna doctor mai sus amintita nu este competenta. Deocamdata este apreciata in lumea ortodoxa, cartea ei este promovata de multe publicatii ortodoxe inclusiv revista Familia ortodoxa, precum si site-uri ortodoxe. Si nu este singura voce din domeniul medical care afirma cat sunt de periculoase vaccinurile.
Am sa iti dau exemplu acum pe mama mea in varsta de 73 ani care la 12 ani a facut hepatita B, luata de la scoala, nu a fost vaccinata pentru ca atunci nu se facea acest vaccin. A stat in casa atunci 2 saptamani si a facut injectii dar s-a refacut complet, fara urmari, si iata acum are 73 ani si multumim lui Dumnezeu ca o duce bine cu sanatatea desi..... in anii 80 a fost operata la fiere si in urma acestei operatii medicii au infectat-o cu hepatita C in urma unei transfuzii de sange. Iata ca in spital , cu ocazia acestei operatii, la Cluj, s-a ales cu hepatita C pe viata.
exemplul tau cu omul cu sanatatea beton consider ca este superficial a discuta, caci nu stii tu inauntrul lui , in ce stare se afla fiecare organ al sau. Toate frumoase pana intr-o zi cand brusc, se vor mira toti cum poate un om asa de vasnic si sanatos sa cada atat de rau bolnav.