Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nimic nu o tine legata de looser, ea este cea care merita bataie sa se trezeasca la realitate :)
|
Fara violente! lasati ca bate Dumnezeu pe cine trebuie. Intre timp bestia a plecat pt o vreme, a lasat pe 'baiatul bun", insa cu siguranta se va mai ntoarce; ce sa-i fac dc are personalitati multiple?
nu pot sa abandonez pur si simplu aceasta batalie, sa capitulez, pt ca am investit aproape toate resursele pe care le aveam si dca renunt acum raman cu absolut nimic; ma condamn probabil la psihoterapie pt tot restul vietii, si tot nu o sa-i mai gasesc probabil vreun rost (nu ca n-as putea ajunge tot acolo pana la urma, dar macar stiu ca am luptat pana la capat).
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ba sta, daca alege calea cea mai usoara in viata, restul timpului irosindu-l cu nimicuri.
Nu zic ca asta e cazul de fatza, vorbesc la modul general.
|
Asa zic multi, insa nu stau acolo pt ca e mai confortabil, pt ca nu este. Doar ca in alte locuri a fost mult mai rau. Ar fi poate putin mai confortabil dc nu ar trebui sa ma ocuop si cu matrapazlacuri si strategii evazioniste (cum vor sefii), iar chestiile legate de bani au inceput sa ma depaseasca , sa ma panicheze. ai mei cred ca eu sunt platita doar sa vand, sefa are pretentia pt cat ma plateste sa fac si management. Am intr-adevar o problema pt ca mi-e frica sa incerc altceva, s-o iau din nou de la inceput, , mi-e frica de relationarea cu alte persoane - sefi, colegi, clienti.
Si mai e un aspect ;peste tot ni se cere sa pretindem ca suntem mai mult decat suntem si ca putem mai mult decat defapt putem; ni se cere sa mintim dar sa pastram minciuna, sa nu ne desconspiram, sa o facem sa devina realitate. Sa spunem ca nu ne e frica atunci cand ne este, ca stim atunci cand nu stim, ca ne place atunci cand nu ne place,etc.
Atunci cand suntem depasiti de o problema sa spunem o minciuna, sa ne acoperim unii pe altii atunci cand gresim, si deci am trait intr-asa o minciuna, am incercat sa asimilez "adevarurile' enuntate de ceilalti, incat nici nu mai stiu ce e adevarat si ce nu si ce e bine si ce nu, si ca ar trebui sa fac ca sa fie bine. ca daca fac in felul meu, asa cum stiu sau cred eu ca e bine, nu e bine. Adica e bine pt mine (poate) dar nu e bine pt cei care s-au obisnuit sa minta si sa fie mintiti....