![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Un alt fapt curios...:)
Un singur om ramane pe pozitie, parca neluind parte la procesul schimbarii petrecut in ceilalti - pictorul ofiter, presedintele juriului. El sustine verdictul "vinovat" de la inceput la sfarsit. Si tot el este acela care devine urmatorul protector al baiatului. Singurul care isi asuma responsabilitatea pana la capat si chiar mai departe...:) In ciuda faptului ca se supune vointei colective, trecindu-se si pe el in lista unanimitatii, in fapt se comporta diferit de toti ceilalti. Nu isi exprima pozitia doar ca jurat, participind la sentinta "nevinovat", ci il adopta pe nevinovat pentru a-l ocroti mai departe. Ce sa credem despre acest om curios? Pare a-si impleti viata lui cu a celuilalt, pare a deveni impreuna cu tanarul... |
|
|
|||
|
|||
|
Scena finala, terifianta imagine cu cainele negru care tine in gura o mana de om (cu inel stralucitor!) trimite la scena finala din alt film: "Dupa dealuri". Aceea cu noroiul aruncat pe parbriz...
Aducere aminte ca raul insoteste permanent, ca o umbra, lumina si viata.... In om sunt doi sori. Lumina mintii noastre e amestecata. Pana la o vreme... |
|
|
|||
|
|||
|
Ahil, te rog postează link-ul unde vizionezi filmul. Ai reușit să-mi trezești și mie interesul, am citit doar frânturi din prezentările tale la cald ca să nu stric din farmecul filmului. :)
Last edited by ovidiu b.; 24.02.2016 at 17:02:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Mulțumesc. :)
Acum m-am prins și eu că trebuie să folosesc și scroll-ul și să dau play. :) Last edited by ovidiu b.; 24.02.2016 at 17:07:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu multă bucurie!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.02.2016 at 17:14:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Ioane, cu siguranță ai văzut mult din ceea ce se poate sesiza la prima vizionare. Observațiile tale pot fi prețioase pentru oricine se încumetă la nevoința întâlnirii cu acestă poveste despre întoarcerea minții de la aparențe către esențe. În mod straniu, spectatorul însuși este invitat să facă același exercițiu de atenție răbdătoare precum protagoniștii filmului, ca să-i surprindă adevărul și frumusețea.
Voi reveni cât pot de repede în dialog, pentru că mai sunt lucruri multe de spus și de împărtășit.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.02.2016 at 17:00:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai sunt prins cu ale mele!.....:))) Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:) Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc. Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:)) Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:) Last edited by ahilpterodactil; 24.02.2016 at 17:20:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Rânduiește-le pe toate și vino înapoi când "grija cea lumească" se mai potelește!
|
|||
|
|||
|
Antonie! :)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Manastirea Curtea de Arges | Florina Opris | Intrebari utilizatori | 1 | 18.07.2010 14:26:46 |
| Curtea de Apel - Decizie | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 19.02.2009 20:37:55 |
| HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi | pui | Generalitati | 2 | 26.11.2008 00:01:58 |
| Forma bisericii | matad | Secte si culte | 8 | 15.09.2008 13:10:14 |
|
|