![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal că am greșit, oricine greșește. Așa învățăm. Tu nu te-ai înșelat niciodată? Văd că te-ai obișnuit să practici eroarea de logică ”dacă X susține ceva greșit, atunci orice altceva zice el e greșit”. Hai să luăm punct cu punct ce susține el în acel document și să disecăm informația, pe cît posibil. Nici să arunci constant ”argmentul” cu neoprotestanții nu e corect. Dacă nu ești de acord cu o anume interpretare biblică, gata, e neoprotestantă și noi ortodocșii credem altfel pentru că așa ți se pare ție. Obiectiv și foarte sincer, caut dovada de necontestat că ceea ce învățăm la școală despre Univers este adevărat. În special modelul sistemului solar. Încă nu m-a convins nici una din variante, nici cea oficială, nici celelalte.