Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2016, 23:34:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Videoclipul postat de iuliu, este interesant și obiectiv.
Da, arata obiectiv cat de deplasati si caraghiosi (sa nu zic mai rau) sunt antiecumenistii.

Si mari postitori, de dolofani ce sunt, ala din stanga cel putin zici ca mai avea putin si plesnea. Fizic.

Citat:
Acei oameni care din curiozitate l-au întrebat pe IPS Teofan, n-au fost nici fanatici, nici exagerați, ci doar puțin speriați, cum e firesc, fiindcă sunt destui ecumeniști în Biserică.
Speriati? Pareau mai inclinati sa sara la bataie. Sau de frica erau asa, mai stii?

Citat:
P.S.:
Aline, din nou atacuri la persoană, agresiune, hărțuire, agresivitate, din neputințele tale, ești un om chinuit... Ce e mai grav, e că ești în ereziile "romano-catolice" cu harul creat și energiile create. Dar să mai vedem ce va mai fi. Te iert și eu pentru neputințele față de mine și Dumnezeu să te vindece și să te ierte.
Unde bre, esti bolund?
Si ce treaba are toate discutia asta cu energiile catolicilor care se invart obsesiv-agresiv in capul tau?
Vechi 11.08.2016, 23:39:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, arata obiectiv cat de deplasati si caraghiosi (sa nu zic mai rau) sunt antiecumenistii.

Si mari postitori, de dolofani ce sunt, ala din stanga cel putin zici ca mai avea putin si plesnea. Fizic.

Speriati? Pareau mai inclinati sa sara la bataie. Sau de frica erau asa, mai stii?
Cred ca-s de la Asociatia controlorilor de bilete de pe autobuze ortodoxe din Romania. :)
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 23:43:40
Senior Member

Implicit

Adevarul e ca daca au fost vremuri in care Biserica a stat in 2 oameni ( de exemplu Sf. Maxim si Papa Martin ), de ce nu ar putea sta si in 2-3 bloguri si in 2-3 controlori de bilete ?
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 00:04:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Sa zicem ca asta e mai degraba un aspect mitologic promovat exagerat de astia "anti".

Cum e si alta gen: "Petru nu avea studii teologice, deci daca sunt prost bata, sunt pe aceleasi inaltimi duhovnicesti ca si Petru".
Vechi 12.08.2016, 00:11:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa zicem ca asta e mai degraba un aspect mitologic promovat exagerat de astia "anti".

Cum e si alta gen: "Petru nu avea studii teologice, deci daca sunt prost bata, sunt pe aceleasi inaltimi duhovnicesti ca si Petru".
Sau : Am stat pe langa Parintele Iustin in ultimii ani ai vietii acestuia, deci cand spun ceva prin mine va vorbeste Parintele Iustin. Si asa cum el nu se putea insela ca sfintii aia care au trait mai demult se mai puteau insela dar Parintii pe care i-am prins noi nu, nici eu nu ma pot insela. Anatema in stanga si dreapta !
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 00:15:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Anatema Papa cu infaibilitatea lui, NOI nu putem gresi

Thread Tools
Moduri de afișare