Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2016, 03:29:58
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Daca da, imi cer iertare fata de sufletele salvate in urma intalnirilor de pana acum. Ce-mi amintesc este... altceva!...

.....

Daca un singur suflet a reusit sa faca diferenta intre pozitia mea fata de viitorul ortodoxiei din Romania si pozitia ta ....
Cred ca vorbim de lucruri complet diferite. La intalnirile forumistice la care am participat eu (vreo doua sau trei) nu s-a urmarit salvarea de suflete, ci altele au fost tintele. De pilda, forumistii au mers impreuna la un camin si acolo au impartit daruri, au cantat colinde etc. In alta intalnire pur si simplu am stat de vorba unii cu altii, intr-un parc.
Important e ca in urma intalnirilor unii dintre noi am ramas cu ceva care tie iti scapa: cu prieteni. Ne-am intalnit apoi de mai multe ori, am mers la biserica impreuna, am facut si altele.
E drept ca nu ni s-a raportat ca am salvat vreun suflet. Ti le-am lasat tie pe toate!

*
Pozitia ta comparativ cu a mea... Pe cine intereseaza comparatia? Ce suntem la vreun concurs de etalare? Nu esti cam mosh pentru "romanii au talent"?
Pe mine nu ma intereseaza absolut deloc. Nu are nici o relevanta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare