Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2018, 13:22:54
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Arvuna Duhului, înfierea, starea de a fi copil al lui Dumnezeu uns cu Duhul sfânt, nu se primește decât prin ascultare, după cum ți-am arătat textul biblic foarte clar. Acestea nu sunt aspecte ce țin de obscurantism.
Dar să bolborosești ore în șir noaptea la 3 ca să primești o vorbire, care este mai mult o impresie așa, nimic clar și concludent, o boscorodeală de căcat, de care vă puteați foarte bine și lipsi, că nu înseamnă nimic, este obscurantism!
Ești copil al lui Dumnezeu prin ascultare, ai primit Duhul, adică pecetluirea, nu se poate fără. Este darul lui Dumnezeu, fără discreție. Dar să înveți bolboroseala, să repeți mecanic un cuvânt până începe să curgă ceva din tine, despre care nu știi ce este, că nu poți identifica cu precizie ce se întâmplă, este obscurantism. Sunt atâția oameni martiri pentru Hristos care nu au vorbit în limbi. De ce? Fiindcă nu au exersat bolboroseala. Dacă nu bolborosești mult timp, nu se întâmplă nimic. O rugăciune normală nu aduce această vorbire, e clar lucrul acesta! Trebuie să vă rugați într-o formă bizară, ca să vă provocați vorbirea aceea obscurantistă! Eu m-am convins de lucrul acesta.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2018, 13:44:09
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
căcat
P'asta i-al tu frumos-frumusel de aici si duceti-va impreuna la Canal!
Canalul Yt. Ca de acolo l-ai adus. Si lasa-l acolo, impreuna cu ceilalti frati ai lui, pe care-i ingrijesti nevoie mare, ii scuipi ca sa nu-i deochi si, din cand in cand ii aduci pe tava, sub forma de link-uri, spre a fi vizionati.
Reply With Quote
Vechi 05.01.2018, 13:47:53
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu pot duce cititorii acestui forum la o stăruință penticostală, și mie mi-a fost greu până am primit acceptul de a participa. De aceea, arăt pe Yt ceea ce este de căcat. De căcat. O religie de căcat. Pute de la o poștă.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
mincions religios gloupgloup Generalitati 46 04.02.2011 20:50:03
experiment "religios" oni91 Teologie si Stiinta 10 22.01.2008 21:26:01
divortul "religios" Corina_Mihaela Nunta 1 05.09.2007 10:28:13
extremismul religios niceboyrom Generalitati 1 17.12.2006 13:20:57