![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da si eu as vrea sa aprofundam dogmatica intr-un alt thread. Eu asta am inteles de la Petru7, cand a spus ca noi trebuie sa fim ca El, ca si cand mi-a venit informatia ca: noi trebuie sa devenim Mantuitori, ceea ce e o blasfemie! Iisus e Unicul, nu mai poate fi altul! Dupa profetiile din Apocalipsa va fi un "Mantuitor" care va face iluzii sa zapaceasca lumea cu "minunile" lui, numit si antihrist! Asta am inteles de la el! 1. Mântuitorul Iisus Hristos (100%) 2. Sfintii Apostoli (80-90%) 3. Sfintii (60-80%) 4. Omul de rand (10-15%) Daca deschizi sau eu, un thread sa mai scriem despre subiectul asta. O sa iti explic ce am vrut sa zic cu procentele de aici.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|